Randevuya 1 haftadır gelinmiyor

Merhabalar. Tekrardan TurkNet abonesi olmak için güncellenen altyapım üzerinden başvuru yaptım ve Ekipleriniz 2 ila 6 gün içerisinde evime gelip kurulum yapacağını söyledi. Maalesef gelen giden arayan kimse olmadı. Bazen iş durumunda aksaklıklar olabiliyor saygım sonsuz fakat 5 aydır internetim yok. Beni de anlamanızı rica ediyorum, kuruluma ne zaman gelinecek? komşularım benden sonra başvuru yaptı ve onlara 1-2 gün sonra gelindi internetleri kuruldu. Ben neden 1 haftadır beklemekteyim?? Rica etsem süreci hızlandırabilir miyiz?

Merhabalar @trisetai, aktivasyon işlemlerinizin önceliğini randevuya uyum sağlanmadığını belirterek ekibimize ilettim. Süreci kontrol ederek sizinle iletişime geçecekler.

Ya ama hiç bir ilgi yok ekipleriniz tarafından bu kadar da olmaz… komşularıma geliyorsunuz şaka gibi gerçekten. 1 Kere bile aramadınız maalesef değiştirmek zorundayım internet aboneliğimi. sebebi ise (Saha ekiplerinin İş Ahlaksızlığı) işimden izin alıp gün evde bekledim bugun gelecekler bugun gelecekler diye ama gelen giden olmadı. Ne güzel :+1: Kolay gelsin iyi çalışmalar.

@trisetai, üyeliğinizin başında yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüm. Aktivasyon ekibimize süreciniz ile ilgili tekrardan bilgi verdim ve arama yapmalarını istedim.