Randevu için aramıyorlar

TurkNet 'e başvurumu yaptım bütün işlemler tamamlandı ve telefonuma 48 saat içinde aranıp randevu tarihi belirleyeceksiniz diye bir mesaj geldi, şu an 6. Gün ne arayan var ne soran ne zaman arayacaklar. yeter artık üyeliğimi iptal edeceğim !!!

Merhaba Muhammet Bey, TurkNet TurkNet Online İşlem Merkezi’de açık olan mevcut kaydınıza bu sorunu yazıp ivedi bir şekilde dönüş talep edin. Ayrı olarak da TurkNet twitter hesabına yazıp sorundan bahsedin lütfen. Bu şekilde süreç hızlanacaktır.

Abartısız günde 2 kez yazıyorum nerden baksanız 10 kez online işlemlere yazdım, ve Twitterdan da aynı şekilde yazdım. ama kopyala yapıştır mesajlarını yolluyorlar.

Size gönderilen mesajda ne yazıyor ekran görüntüsünü paylaşır mısınız mümkünse

Screenshot_20210815-183907~2

Buyrun

Bu son gelen mesaj hangi tarihte gönderildi size?

Bu mesaj 14.08.2021 11:36 tarihinde geldi. Sabah yine yazdım ama 9 saattir cevap gelmedi

Pazartesi veya salı günü sizinle kurulum randevusu için iletişime geçilir diye düşünüyorum. Bu arada TT ekipleri bina girişinde adınıza etiketli kablo ucu bıraktı mı?

Üyeliği başlattıgım günün sabahı TT ekipleri geldi, benimle ilgisi var mı diye bina girişinde ki kutuya baktığımda kabloya bağlı karta benzer bir kağıt gördüm bahsettiğiniz şey o ise.

1 Beğeni

Umarım dediğiniz gibi olur, çünkü olamazsa iptal edip Türk Telekoma geri dönmem gerekecek. Evdekiler de internetti kullanamadığı için sorun yaşıyorlar

1 Beğeni

İsteseniz dairenize giden kabloyu biliyor iseniz etiketli kablolar ile dairenize giden kabloları kendiniz veya elektrikçi yardımı ile bağlayabilirsiniz. Ama bu işlemi kendiniz bile yapsanız kurulum ücreti ödeyeceksiniz bilginiz olsun. Veya kaydınız üzerinden size yapılacak dönüşü bekleyin.

Tamamdır teşekkür ederim beklemekten başka çare bırakmıyorlar

1 Beğeni