Randevu alamama

Merhaba ,bir aya yakindir aktivasyon sureci oldu.simdi de randevu problemi gozukuyor.kurulum icin bekliyorum.gelen giden yok ,yardimci olur musunuz ?

Randevu almış mıydınız, TurkNet tarafından sizi aradılar mı?

Hayir efendim ,bi kere arandim ama o saatte gorusme yapiyordum ,caldi hemen kapandi.ne araniyorim ne de yanit buluyorum

TurkNet Online İşlemler üzerinden aktivasyon destek kaydınız üzerinden herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmış mı? Veya siz güncelleme yaptınız mı o bölümden ekiplerle iletişime geçerek

Yeniden arayacaklarini soylediler ,ama aranmadim.kendi baglattiracagim kabloyu olmuyor dediler .

Tekrardan TurkNet ekipleri ile iletişime geçmenizi öneririm. Destek kaydınızı online işlemler üzerinden güncelleyebilirsiniz veya 0850 288 80 80 numarası üzerinden aktivasyonunuzla alakalı TurkNet ile iletişime geçebilirsiniz.

1 Beğeni

Merhaba, bana özelden destek kayıt numaranızı ve müşteri numaranızı iletir misiniz?

Özelden bana ilettiğiniz müşteri numarası ve destek kayıt numaranızı arka planda ilgili birime aktardım, kontroller edildikten sonra en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

1 Beğeni

Tesekkurler efendim ,insallah kurulum bi an gerceklesir

@EFG yardimci olur musunuz?

1 Beğeni

Merhaba
Hâlâ sorununuz aynı mı ?

Çozulecek insallah hocam ,bugun acilacak nasipse

Sizden dün de müşteri numaranızı özel mesaj üzerinden istemiştim ama yollamadınız. Bana bir müşteri numarası verirseniz size aktivasyon işlemlerinizde yardımcı olmaya çalışacağım.

1 Beğeni

Arkadaşlarıma durumunuzu anlattım. Sizinle en kısa süre içerisinde iletişime geçeceklerdir.

Son durum nedir hizmeti kullanmaya başladınız mı? Eğer TurkNet ile yola devam ediyor iseniz bir hız testi ekran görüntüsü paylaşır mısınız mümkünse

malesef hocam randevu olayindan oturu daha erken baglanti saglayacagim sebekeye gectim.ping konusunda cevremdeki turknetlilerin pingi daha dusuk ise hatti TurkNet 'e tasiyacagim duruma gore

1 Beğeni

Hayırlı olsun o zaman, evet bir bakın etrafınızda TurkNet aboneleri varsa nasıl nedir ne değildir ona göre tekrar bir değerlendirme yaparsınız. İzniniz ile konuyu kapatıyorum.
İyi günlerde kullanın hizmetinizi :hugs: