Publıc statık ıp nat type moderate sorunu

Oyunun Network Information kısmında yazan PUBLIC IP STATIK NAT TYPE ibarelerinin ekran görüntülerini ileteceğimi söylemiştim. Sizde, bu soruna sebebiyet veren unsuru tespit edip, sorunumu çözeceğinizi söylemiştiniz. Öncelikle oyun sunucularına bağlanamıyorum gerekçesiyle 2 farklı oyunun destek ekipleri ile iletişime geçtim. Kendilerine, Oyun sunucularına bağlanamama ve oyun sunucularından atılma, bağlantı sorunlarını yaşadığımı oyun destek ekiplerime ilettiğim. Tarafıma, internet servis sağlayıcı tarafından PUBLIC STATIK IP NAT Türümün “Moderate” olarak ayarlandığını, bu konuyla ilgili herhangi birşey yapamayacaklarını, ellerinden birşey gelmediğini ve internet servis sağlayıcı’m ile iletişime geçmem gerektiğini söylediler. Kendilerine sorunun çözümü için internet servis sağlayıcı’min yapması gereken işlemin ne olduğunu sordum. Oyun destek ekibim, bu işlemin tam olarak ne olduğunu bilemeyeceklerini fakat bağlantı sorunları yaşamamam için PUBLIC STATIK IP “NAT TYPE: OPEN” olması gerektiğini tarafıma bildirdi. Bende sizlerden, bağlantı sorunları yaşamamam için PUBLIC STATIK IP “NAT TYPE: OPEN” olmasını talep ederim. Gereğinin yapılmasını arz ederim. @TurkNetDestek