PUBG Lobiye geç dönüş ve oyun için geçikme (pkt loss)

Merhabalar. Henüz kullanmaya başlayalı 1 ay olan TurkNet aboneliğimde oynadığım PUBG isimli oyunla alakalı lobiye geç dönüş sorunları ve oyun içi ara sıra gecikme sorunları yaşıyorum. Açtığım destek kayıtlarında PUBG tarafından oyuna bir güncelleme gelmediği sürece çözülmeyeceğini ilettiler. Ama bu forum dahil olmak üzere yaptığım araştırmalar sonucunda bu internet haritalandırma sorunu olduğunu düşündüğüm konuya çözüm getirilmesini istiyorum. Sorun yalnızca bu aboneliğimde yaşanıyor. Yani özetle şu ki farklı şehirdeki farklı sağlayıcıdan aldığım hizmette bu problem yok. Aynı bilgisayarı aynı şartlarda yani kablolu bağlantıyla bağladığımda sadece TurkNet aboneliğimde bu problemi yaşıyorum. Yine işyerimde denedim ve yine problem yok. Farklı bir bilgisayarla bu aboneliğimde denedim ve problemler o bilgisayarda da görünüyor. Yani sonuç olarak PUBG isimli oyunda lobiye dönüş bazen 3 dakika sürebiliyor ve oyun içi gecikme yaşıyorum. Açtığım destek kaydında birden fazla kez ping ve tracert testi gönderdim. Sorun halen devam ediyor ve eğer devam edecekse farklı bir sağlayıcıya geçmek zorunda kalacağım çünkü farklı operatörlerde bu sorunla karşılaşılmıyor. Acil çözüm bekliyorum.

1 Beğeni

Merhaba, yaşadığınız sorun hakkında ekibimizle iletişime geçtik. Kontroller devam ediyor. Sizi bilgilendireceğiz. Gelişmeleri destek kaydınız üzerinden takip edebilirsiniz. @XaciS

Modem değişikliği yaptılar ancak sorun çözülmedi. Tarafımızın yapacağı başka bişey yok dediler. Yani tarafınızca çözülemeyen ve başka operatörlerde olmayan sadece sizde yaşanan bir problem mi bu ? Burdan bunu mu anlamalıyız ?

@TurkNetDestek Online işlemlerin destek kısmından alınacak aksiyonlar son bulmuştur dendi bu ne demek oluyor ? Çözmeyecek misiniz ?

Destek kaydınız hakkında ekibimiz gün içerisinde sizinle iletişime geçecektir.

Sorun yaklaşık iki aydır bende de başladı problemin ip adresimin CGNAT sistemine geçiş yapınca başladığını düşünüyorum. Bazı arkadaşlar sabit ip satın alarak problemin çözmüş ancak ben sadece bir oyunum lobiye geç giriyor diye sabit ip satın almak istemiyorum. (1.1.1.1 WARP) Uygulamasını kullanırsan sorun gideriliyor ancak bu seferde ping sabit olmaz muhtemelen.

Anladım ama üçüncü parti bir uygulama kullanmak istemiyorum. Farklı operatörden farklı bir şehirde de internet aboneliğim var orada hiç sorun yaşamıyorum sadece burada yaşıyorum bu problemi. O sebeple @TurkNetDestek ekibinin çözmesini bekliyorum. Sorunu tespit mi edemiyorlar tespit ettiler de çözemiyorlar mı anlayamadım ama çözüm olmazsa sorun yaşamayacağım alternatiflere yönelmek zorunda kalacağım sanırım. Yani akşam 2-3 saat kafa dağıtalım oyun oynayalım diyoruz lobideki herkes her oyun arasında 2-3 dk beni bekliyor. Çok enteresan bir problem.

1 Beğeni

@TurkNetDestek 1 aydır aynı sorunla ilgili açık şiklayet kaydı var her gün otomatik msj atılıyor ama çözüm yok. Ne yapacağız ?

Merhaba, yaşadığınız bu deneyim için üzgünüz. Destek kaydınız hakkında ekibimizle iletişime geçip güncel bilgi talep ettik. Kısa süre içerisinde dönüş yapılacak.