Ps4 hız düşmesi

Merhaba. Yaklaşık 1 haftadır olan durum , kablolu ps4 e bağlıyım önceden 85 90 mbit download ve min 6.5mbit upload ps4 testinde görüyordum. Şuan 60 65 download 1.5-3.5 arası da upload görüyorum ps4 te ping i göremiyorum. Fakat bilgisayarla aynı kabloda test yaptığımda 90mbit download 7.6 mbit upload ve ping 7 gibi sonuçlar çıkıyor. Sizce düzeltebileceğim bir ayar vs. var mı yoksa ps4 te mi problem var ?

Bir sıfırlamayı dene eğer düzelmez ise ya sony nin serverlarından kaynaklıdır yada son zamanlarda yazılım güncellemesi yaptın ise yazlılım kaynaklı olabilir

Senelerdir PS4 kullanıyorum ağ bağlantısını test et kısmının doğru sonuç verdiğini çok az gördüm ama ne zaman indirme yapsam tam hız alıyorum garip bir durum. Mesela geçen gün o kısımda 250 mbps diyordu. 100gb oyunu saniyede 75-80 mb hızla çok hızlı şekilde indirdi.

Bu sorun olduktan sonra güncelleme geldi. Sıfırlamayı deneyeceğim son çare.

Aslında benim için önemli değil.İndirme vs. olmadıkça 30 40 mbps bile yeter fakat fifa 22 oynarken online oyunlarda surekli donma ve oyundan düşme oluyor. Üstte bağlantı durumuna göre renkler var bende kırmızı.

Dostum ben bunu 750 download alırken de görüyorum sorun kesinlikle oyundadır demiyorum tabii yine de bi kontrol etmekte fayda var.