Portum mu değişti

Bugün saat 14.41 gibi internetim gitti modeme baktigimda dsl yanmiyordu.Hemen balkona cikip sokağın başındaki saha dolabina baktım ve türk telekom arabasını gördüm adam saha dolabiyla ugrasiyordu. Dneme amacli komsumun internetine bağlandım ve onun interneti gitmemişti.Sanırım sadece benim Portla ugraştılar herhangi bir destek kaydım falanda yoktu.HAT Değerlerime baktıgımda eskisine oranla kücükte olsa Hat zayıflaması düşmüş.Ayrıyeten 61mbps olan hız 65mbps olmuş ama şöyle bşr sıkıntı oldu normalde 10 dakikada 60-70 crc basarken modem su anda 10 dakikada 10 crc basiyor fakat yarım saat sonra aniden crcler 20 şer 30ar şekilde artmaya basliyor yani acaba Bozuk bir portla değiştirmiş olabilirler mi yardimci olabilecek var mı?

Merhaba @fearless, bu durumu arka planda incelemekte fayda var. Bunun için bize Online İşlem Merkezimiz üzerinden destek kaydı açar mısınız?

Netuzman arkadaşlarım sizin için hizmetinizi ve hat detaylarınızı kontrol etsinler. Net bir geri dönüş yapacaklardır.

ekleri kaldırdıp baştan ek yaptım 1 saatte 10 crc falan oluyor ama bu sefer hız 65mbpsden 62 ye düştü.Gene de problem yok Su anlık kapanabilir konu

1 Beğeni