Port taşıma

evimin yanında ve karşında olmak üzere 2 adet port kutusu mevcut yanımda olan porttan 16 Mbs alınabiliyor karşı kutudan 100 Mbs Alınabiliyor . Karşı kutuda Boş port varsa eğer taşıma yapmam mümkün olabilir mi ?

Hangi hattın hangi saha dolabına bağlanacağına proje ekibi tarafından karar verilmektedir. Oturmuş olduğunuz binada toplu imzalı dilekçe ile bağlı olduğunuz Türk Telekom Müdürlüğü’ ne bırakırsanız yeni bir saha dolabı eklenebilir.

Karşı apartmanda boş daire varsa onu sorgulayın port bilgisi veren sorgu sitesinden.

Boş port bulunmakta ama nasıl geçireceğimi bulamadım

Adtesinizi karşı apartmanda ki boş daireye nakil edip oradan kendi binanıza kablo çekerek hizmeti alabilirsiniz. Onun dışında bağlı olduğunuz Telekom müdürlüğüne gidip VDSL altyapı talep edebilirsiniz. Cimer e de yazabilirsiniz. Ulusal altyapı sağlayıcısı Telekom olduğu için şu aşamada muhatabınız maalesef Telekom

2 Beğeni

Şimdi çapraz evde amcam oturuyor onun adına internet alsam daha sonra Kendi internetimi iptal ettirip amcamlara aldığım interneti kendime alabilir miyim ?

Bu bahsettiğim işlem (TT ekipleri tarafından) illegal sayılır yani farklı adres üzerinden kendiniz DSL kablosunu çekip alma olayı. Bahsettiğiniz amcanızın evinden kendi dairenize hattı siz çekerek alabilirsiniz. Bu kablo çekme işlemini yapabilir iseniz altyapınız gelene kadar kullanabilirsiniz. İptal yerine mevcut hattınızı amcanızın adresi üzerine taşıyabilirsiniz