Port sorunu acil yardım

Tam 2 buçuk aydır TT boş port yok diyip abonelik onayı vermiyor kutuda boş yer olmasına rağmen arıza var mı yok mu bilmiyoruz diye hata veriyorlar gitmediğim müdürlük kalmadı forum doldurdum çözüm masası TT abonesi olmazsanız gelip yapmazlar diyor var mı bi çözümü bilgisi olsan yardımcı olur mu ?

Twitter üzerinden Telekom hesaplarına ve SEO larına da yazın. TT nin port ekleme yapması dışında yapılabilecek çok bir şey yok maalesef.

Çözüm olur mu sizce ?

İşe yarayabilir. Port olmadığı için internet hizmeti alamıyorum, eğitim alamıyorum vb nedenler ile talep etmek etkili olabilir.

Taahütsüz bağlantıyı başlatım 2-3 ay sonra taşıma yapacaksın ama işte yine adamların ekmeklerine yağ sürülüyor. Bağlantı ücreti filan. birde taahütsüz bağlantı yapmıyorlar. Bildigin Tekelleşme ve bunu da kullanıyorlar. Aylar önce TurkNet 'e geçerken (vodafone net kullanıyordum ve TurkNet 'e geçecektim) bana da aynısını yaptılar. Devre arızası var ttnet e taşıma yap 24 saat içinde sorunu çözüp hattını aktif edelim dediler. Bende olmaz dedim bir senedir arıza devam ediyor altyapı görünmüyor. Fakat ben TurkNet 'e geçtim. Oda şansıma oldu. En altta boş kullanılmayan bir dükkan vardı. Nasıl olduysa orada bir devre görünüyordu. Oraya sıfır abonelik başlattım. Telekomda geldi kapıya sağolsun gelen arkadaş iyi niyetli oldugundan o direkten alamadı hattı ama başvuru oldugu için ve şahsen kendisiyle görüşüp ricamıı kabul ettigi için uzak bir direkten yeni kablo çekti ve hattı hazırladı. bende o hat üzerinden TurkNet kullanmaya başladım. Şimdi de sağolsunlar 20 gün önce gigafiberi aktif hale getirdiler. Asıl daireme sıfır abonelik başlattım ve dükkandaki TurkNet vdsl i kapatarak sorunum çözüldü. Tabi bu durum herkesin başına gelmez. Ben biraz şanslıydım işin açıkcası…

Fakat Türk Telekom maalesef bu durumu çok kullanıyor. Bende gigafiber geldikten sonra Türk telekomla alakalı GSM dahil tüm bağlantıları kopardım. Sabit hattımı NETGSM firmasına taşıyarak onuda internet üzerinden kullanıyorum. Bina içindeki Telefon hatlarını bile söktüm. Telekom kablosu aşagıda boşta duruyor. Bir komşu kaldı vdsl kullanıyor. Taahüt süresi dolmasını bekliyor oda… oda fibere geçsin onun kablosunu da sökerim.