Pon ışığı yanmıyor

Bu sabah baktığım da pon ışığı yanmıyor ve bi tane de kırmızı ışık var ne olmuş olabilir acaba kablo da sorun olur mu?

Los ışığı kırmızı yanıyor arıza kaydı açtım saha ekipleri gelecek kablodan olduğunu düşünüyorum da kablo da nasıl bı sıkıntı olabilir ki?

Eğer ilk kurulum işleminde dikkatli bağlantı yapılmadı ise zamanla soket kaynaklı problem olmuş olabilir. (Herhangi bir komşu sabotaj yapmadı ise :face_with_hand_over_mouth:)

Selamlar @x10cez, foruma hoş geldiniz :raising_hand_man: Forum profilinize tanımlı müşteri numarası olmadığından durumunuzu kontrol edemedim. Probleminiz devam ediyor mu?

1 Beğeni

Bina tamamen akrabaya ztn anlamazlar o işlerden

Evet devam ediyor saha ekiplerini bekliyoruz şuan

Problemin devam etmesi üzerine 56633262 numaralı kayıt üzerinden bilgi verildiğini görüyorum. İnceleme ve müdahale sağlanacak :raising_hand_man: