Pon ışığı yanıp sönüyor

Eve geldiğimde los ışığı yanıyordu kapatıp açtım bu sefer pon ışığı yanıp sönüyor internet erişimim yok küçükçekmece gültepe bölgesinde problemmi var?

Selamlar @canbjk, genel bir arıza durumu olduğunda Online İşlemler - TurkNet ana sayfasında bir uyarı görüntülersiniz. Henüz uyarı yok ise destek kaydı oluşturmayı denemenizi rica ediyorum. Eğer destek kaydı oluştururken uyarı alırsanız bu genel arıza olduğu anlamını taşır. Kayıt oluşturabildiyseniz kaydınız üzerinden inceleme ve müdahale sağlanır. Ek olarak TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri bağlantısının en altında çalışmalar ve arızaları görüntüleyebilirsiniz :raising_hand_man:

Merhabalar, PON cihazınızda kırmızı ışık yanmaya başladıysa büyük ihtimalle alt yapı çalışması veya kazı çalışması sonucu fiber kablolarda hasar meydana gelmiş ve kablolarda kırılma meydana gelmiş olabilir.

Çözüm olarak sadece @alperenatici bey’in de dediği gibi destek kaydı açmanızı önerebilirim ve umuyorum ki en kısa sürede sorununuz çözülür.

Sorun hakkında bize açmış olduğunuz destek kaydından gelecek cevapları bizimle paylaşırsanız seviniriz.

dostum pon ışığı yanıp sönüyor bir saattir