Ping Ve Hız Düşüşü

Aynı sorun ben de var. 18.11.2020 tarihinden beri her gün akşam takribi 19:00’dan gece 1.00’ e kadar 2-3 mbps hız oluyor. Gece kendiliğinden düzeliyor. O tarihten bu yana defalarca destek kaydı açtım hep aynı saçma cevapları veriyorlar ve sorunu bizim üzerimize yıkıyorlar modem, pc, telefon kontrol edin, donanımsal destek alın vs. modeme gelen hız değerlerinde bir değişiklik olmadığı için hiç bir bok göremediklerini söyleyip hep müşteriyi suçluyorlar. Az önce forumdaki birinin aynı şikayetine moderatörün cevabı akşamları satürasyon sorunu yaşanıyor geniş bant sınırı aşıldığı için demiş. Aynı şeyi twitter üzerinden TurkNet destek sayfasına ben de aynı şeyi söylemiştim. Kısacası anlayacağın TurkNet kaldıramayacağı sayıda abone sayısına ulaştı ve akşamları o saatlerde yüklenmeden ötürü sorun yaşıyoruz. Adam akıllı bir geri dönüş veya düzeltmeye dair bir çaba verdiğim tarihten beri göremedim. Bu ay içinde düzeldi düzeldi, düzelmezse direk iptal ettireceğim. 2017’den beri müşterisiyim ama gözümden düştüler küfür etmeme ramak kaldı bunlara. Yer Manisa Merkez, Müsteri No: 936942