Ping Spike Problemi

Herkese selamlar. Yaklaşık 5 gün önce başlayan bitmeyen ve çözülemeyen bir ping spike problemim var . 100 mbps vdsl kullanıcısıyım kendim hızımı düşürerek stabil bir internet kullanmaktayım fakat TurkNet tarafı uğraşmasına rağmen 5 gündür bu problemi çözemedi @alperenatici hocam desteğinizi rica ederim.not kablolu kablosuz farklı ethernet adaptör vs hepsi ile denedim aynı sonuç .telefon interneti ile denediğimde bu request times outlar olmuyor.


image

Selamlar @Beyond, IP adresinin kaynağı nedir? Örneğin PUBG oyununda ortalama 60 ms almanız gerekiyor. Yoğunluğa ve çeşitli etkenlere bağlı olarak daha düşük ya da daha yüksek çıkabilir.

Alperen hocam, ip adresinin kaynağı oynamış olduğum pathofexile oyunundan. Onun dışında bütün oynadığım ve kullandığım uygulamalarda aynı problem mevcut 3000 ms ping oluyor ve o esnada discord olsun iptv olsun kesiliyor ve geri geliyor. Bu sorun 5 6 gün önce başladı daha öncesinde hiç bir problem yoktu . ve ayrıca sadece oyunda değil her platformda aynı sorun mevcut. 5 6 gün içinde bulunduğum bölgede bir altyapı çalışması yapıldıysa sorun ondan kaynaklı muhtemelen . Ve tahminimce cgn de problem var

Hattınızla alakalı birkaç güncelleme yaptım. Problem devam eder ise ilgili birime aktaralım.

problem devam ediyor hocam bilginize.