Ping sorunu var

Merhaba TurkNet 'e geçeli 6 ay oluyor.Daha önce türktelekomda sabit ping alıyordum LOL oyununda. TurkNet 'e geçtim geçeli aşırı ping oluyor ping sabit 26 27 olması lazımken aşırı dalgalanıyor 350 400 pingleri görüyorum. Bunun herhangi bir çözümü var mı? Yoksa türknetten ayrılmalımıyım ?

Merhaba modem hat değerlerinizi ve oynadığınız oyunun sunucu adreslerinin ping ve tracert testlerini paylaşırmısınız net bir cevap verebilmek için.

Değerleriniz normal gözüküyor tek sorun çok fazla crc fec hatası alıyor olmanız eğer deneme şansınız var ise modemi yeniden başlattıktan sonra oyun testi yaparmısınız eğer yine düzelmez ise modeminiz snr ayarını el ile ayarlamanıza olanak sağlıyor snr değerini 9 veya 10 dB e sabitledikten sonra yine oyun testi yapın eğer yine düzelmez ise arıza kaydı açarak network ekibine kontrol sağlatarak bağlantı merkezlerinde darboğaz varmı teyit ettiririz.

teşekkür ederim 14db olarak denemiştim 2 gün önce ama düzelmedi :frowning: arıza kaydı açayım bi kontrol ettireyim

O zaman aynen dediğiniz gibi arıza kaydı açın ama sorununuz bu hatalardan kaynaklanıyor bu hatalar gelen veya giden internet paket hatalarının düzeltilmesi sonucu yükseliyor yani ne kadar düzeltirse modem o kadar donanım gücü harcıyor buda size gecikme olarak yansıyor farklı yazılım sürümlerini denediniz mi?