Ping sorunu TT

Merhaba Turk telekom kullanıyorum speedtest uzerinden 3 farkli datacenter a test yaptim eskiden 5ms cikan ping değeri 25 cikiyor ne yapabilirim?

Modem arayüz hat değerlerini paylaşırmısınız.

Tarifeniz 75 mbps mi yoksa 50 mi

50 Mbps kullanıyorum

Hat değerleriniz normal gözüküyor modemi resetleyip yeniden kurulum yapın başka bir cihazda kablolu bağlantı ile test gerçekleştirin günün farklı saatlerinde testlerinizi gerçekleştirin eğer sonuç değişmez ise müsteri hizmetlerine başvurun iyi günler.

tamam yardiminiz için tesekkurler

2 Beğeni

Eğer bu sorununuz devam ederse hızlıca Online İşlemler - TurkNet üzerinden performans sorunu kategorili bir destek kaydı oluşturun. Arkadaşlarım hızlıca hattınızı ve hizmetinizi kontrol etsinler.

ama Ben Turk telekom kullanıyorum ne yazikki

Ozaman Turktelekom ile iletişime geçmen lazım malasef…

1 Beğeni

evet yapicak bir şey yok herkese teşekkürler

1 Beğeni

Ne demek. Bir ara TurkNet 'e bekleriz :slight_smile:

2 Beğeni

Türk telekoma arayıp söylersen direk onlar otomatik modeme ulaşıp işi çözecektir

1 Beğeni

taahhüt bitmesine Az kaldi iyi bir fiyat teklif etmezlerse gecmeyi dusunuyorum

1 Beğeni

@qonen1907 TurkNet kullandığınızı düşünmüştüm :frowning: Ama iyi ki geldiniz. Diğer İSS kullanıcılarının bu foruma girerek yardım alması çok hoş bir şey :slight_smile:

Bu arada ülkemizde en düşük ping değerlerini kullanıcılarına sunan İSS biziz :nazar_amulet: Gelin deneyin. Bizi siz tecrübe edinin :slight_smile:

Taahhüt fesih bedelinizin 120 TL’sine kadar karşılıyoruz ve taahhütümüz yok :nazar_amulet:

Bekleriz :pray:

5 Beğeni