Ping sorunu lol valorant

Merhabalar, lol ve valorantta sürekli degisken ping aliyorum. Hic sabit olmuyor. 22, 13,29, 32 hic sabitlenmiyor 2 saniyede 1 ping değişiyor. Kablolu baglanti yapiyorum. Cat 7 kablo mevcut. Hiz testi yaptığım zaman 110 -120 mbps download hiz 9 ping 2 jitter degerleri alıyorum. Surekli degisen ping icin ne yapalirim?

Genel sorun ama nedense mod arkadaşlarda bir açıklama yapmıyor alın bakın tek cihaz bağlı kablo ile pinge bak paket kaybına bak. Ve bu sorun 1 haftadır böyle.

2 Beğeni

O kadar garip bir durum var ki anlatamam. Wifi ile sabit ping alirken ethernette dalgalanma oluyor. Kablol yeni ve farki modemde test edildi

Boşta pingim 10-11 di düşün bak FİBER altyapı bu şuan pingim 30-35 oldu.

2 Beğeni

Benim bugun oldu. Valo oynarken fark ettim. Hic sabitlenmiyot surekli degisiyor saniyelrr icindee. Lolde denedim ayni sekilde

benim de.

Aynı şekil aylardır pingimde +10 ms artış var gün içinde ara sıra normal değere geliyor 1 saat sürmeden ping yine +10 ms şekline sabitleniyor. Destek açsan bir sürü ss isteyip müdahale edemiyoruz der geçiştirirler şimdiye kadar gördüğüm en kötü ping değeri adsl vdsl dahil.

2 Beğeni

Paket kaybı ayrı dert, ani ping ayrı dert, dalgalanma ayrı dert. Hat VDSL ya da ADSL olsa inan ki zoruma gitmez de FİBER altyapıda millet sabit 1 ping alırken biz şaka gibi boşta dahi 11-12 ping alıyoruz o da zar zor. Gerçekten kötü kötü kötü.

Selamlar @whisper22 ve @SineQ, Valorant paket kaybı sorunu - alperenatici tarafından #2 bu konudaki mesajıma göz atabilir misiniz?

Baktım hocam ama sorun valorantta değil sadece.

Konunuz üzerinden dönüş yaptım.

1 Beğeni