Ping Sorunu hk

Merhaba

Farklı bir iss den TurkNet 'e geçiş yaptım ping değerim 20 25 aralığından 40 45 lere çıktı online oyunlarda bu değerler çok fazla oluyor bunun nedeni ne olabilir herşey aynı olmasına rağmen ping değerim arttı modem kaynaklı olabilir diye keenetic extra dsl modemini aldım onda
Daha kötü oldu online oyunlarda oynanmayacak derecede arttı

1 Beğeni

Öncelikle VAE mi ? YAPA altyapısı mı ? YAPA TurkNet teknik bilgiler kısmından oyuncu moduna alınız.
İnterleaved modda ihtimali var. O yüzden fastpath moduna geçiş için destek kaydı açın. Genelde yapılmıyor ama.

Alt yapı vae onun geçişini sadece iss yapıyor sanırım

Evet, port modunun değişimini yapmayabilirler çünkü: sık, sık bununla ilgili Telekom kayıtlarına başvuruyorlar ve bu sebeple bu tarz istekleri kolay kolay yapabileceklerini sanmıyorum ama arkadaşın dediği gibi talep oluşturun gerekirse oluştruduğunuz talebi arıza ve xDSL no Telekom’a da ayriyetten bildirin.

Telekoma ayriyeten nasıl bildiricem kayıtta ilettim arkadaşın dediğini iss değişimde neden böyle bir sorun oluyor anlamış değilim

Müdürlüğe müracaaat edin veya https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/internet

Online işlemlere biz giremiyoruz il müdürlüğü iss bize kayıt iletsin direk biz alamıyoruz diyor

Hızım Düşük-Performans Buradan kayıt açın, destek kayıt numarası, müşteri numarası ve otomatik mesajda çıkan Arıza Id ile İş Id numaralarını da Telekom’a paylaşırsınız. ve Temsilciye " Port ve profil değişiminin yapılmasını talep ediyorum ve bu talebimi de Telekom müdürlüğün de paylaşıcağım sizler de buradan destek olmanızı istiyorum." diye belirtin.

Acık kaydım var bekliyorum bakalım

Merhaba xxxBey,

Bulunmuş olduğunuz lokasyonda mod değişikliği yapamamaktayız. Network birimimdeki arkadaşlarımızın gerekli kontrolleri sonrası size durumunuz hakkında bilgilendirme sağlayacağım.

İyi günler dilerim.

1 Beğeni