35 mp hız alıyorum akşamları saat 20 den sonra internet hızım inanılmaz düsuyor 900 ping e kadar kullanıpmaz hale geliyor çok destek kaydı oluşturdum hala çözülmedi kimse umursamıyor
aynı sorun bendede mevcut akşamları saat 20.00 dan sonra online oyunlarda aşırı fazla ping oluyor nerde yaşıyosunuz bu arada
Pandemi sebebi ile akşam 19 ile 24 arasında aşırı bir kullanım olduğu için malesef bu şekilde sorunlar ile sonra bir aydır hemen hemen vae altyapıda olan her abone karşılaşıyor
Online işlem merkezi üzerinden saturasyon sorunu yaşadığınızı ve ne kadar süredir hangi saat aralığında olduğunu da iletin destek kaydı açarak.
Bursa yıldırım siz…
göksel bey aksamları otomatik düşen hızlarımız için bize yardım eder misiniz lütfen?
Arıza kaydıma dediğiniz gibi ekledim merakla bekliyorum bizim için ulaştırma şansınız olamaz mı gercekten vize haftasındayız problem yaşıyorum çok
Aynı sorun bugün başladı Bursa Yıldırım konumsal bir sorun kesinlikle.
Bursa/Nilüfer tarafındayım aynı sorunu 10/11/2020 tarihinden itibaren yaşıyorum… Aktif bir talebim mevcut istenilen tüm bilgiler paylaşıldı dönüş bekliyorum, olumlu bir sonuç alabilirsem bilgi paylaşacağım.
Bursa/Osmagazi aynı sorun bugün başladı.
Buradan anladığımız kadarıyla BURSA’da KESİNLİKLE bir ilginçlik bulunuyor. @EFG
Manisa ve İzmir bölgesi de aynı şekilde.
evet manisada sorunu aktif bir sekilde yasıyoruz. sayfa yöneticileri lütfen sorunumuza aracı olun.
Ben bursa yıldırımda oturuyorum bıktım artık aksamları pingden
22.11.2020 19.20 ping problemi yine başladı.
yine başladı bursa yıldırım
Gemlik 2 gündür sorun yaşıyorum. Öncesinde bir problem yoktu. An itibariyle 4 mbps
Kocaeli/Derince saat 7 itibariyle benimde ping sorunum yine başladı. Delireceğim artık. Hızımda bir sorun yok.
OİM’den gelen cevap bu. Pingin artmadığı saat aralığında kontrol yapıp böyle bir cevap verip destek kaydı kapatılıyor.
İlgililerin desteğini bekliyoruz.
Bursa Yıldırım da oturuyorum 1-2 haftadır bu durumla karşılaşıyoruz. Artık şu sorunu çözün. Bu gidişle yakında başka bir iss ye geçiş sağlayacağım. Online dersler başlayacak. Bu hızlarla verimli ders yapmak imkansız.