Ping sorunu -1

Önceden de bu sorun vardı hatta bir kere daha konu açtım bu forumda görebilirsiniz ama artık maalesef destek kaydının sadece oyaladığını düşünmeye başladım. Tüm ekran görüntülerini atıyorum ama yine değişen bir şey olmuyor. Modemi resetliyorlar sadece. Gerekli ekran görüntülerini buraya da atacağım belki yardımcı olabilecek birileri vardır.
Bu fotoğraf pinglotter 5 ile google.com a 7-8 dakikalık ping attıkdan sonra aldığım ekran görüntüsü. Everest dağını görüyorsunuz.

İlk açılışı 666ping ile yapıyoruz :slight_smile:

Sonra bir 167 görüyoruz.

Bir 327 dahaa.

Sonra atımız hızlanıyor 481 ping görüyoruz. Doping yapmışlar sanki :smiley:

Sonra biraz yavaşlayıp 232 yi görüyoruz.

Sonra ise 322 ile final yapıyoruuz. Aslında final değil ama bu kadar ekran kaydı bence sorun olduğunu yeterince kanıtlıyor. Ama destek kaydında kesinlikle bir sorun olmadığını söylüyorlar.

Neyse sorna destek kaydı kendi attığı cmd koduyla test etmemi istiyor.
İlk başta her şey normal.

Ama 2. kez test ettiğim zaman oda ney?? 538 mi??

En son 3. kez test ediyorum ve bu seferde normal çıkıyor.

Fakat 2. kez test ettiğimdeki ping değerleri kesinlikle kabul edilebilir değil.
Hatta oyun oynarken nasıl gözüktüğünü de göstereyim efendim.
türknet - YouTube
Yani artık açıkcası görmezden gelinmemesi gerektiğini düşünüyorum. Bariz bir şekilde sıkıntı var.
Sadece bilgisayarda değil telefonda instada gezerken bi anda video donuyor. Sıfırdan başlatmam gerekiyor. Youtube bi anda kaliteyi 144p ye alıyor vs.
Dediğim gibi yardımcı olabilecek arkadaşları konunun altına bekliyorum. Belki de tüm ailecek cihazlarımız bozuktur kim bilir :slight_smile:

Selamlar @Yumir, ping konusu doğrudan müdahale edilebilecek bir alan değil maalesef. https://forum.turk.net/t/ping-degerleri-hakkinda-aydinlatma/ bağlantısı sizin için faydalı olabilir. Ek olarak ekiplere bilgi ilettim.

Nasıl doğrudan müdahale edilebilecek bir alan değil efendim yapmayın. Ben kendi telefonumdan internet paylaşıp kablosuz olarak bağlandığım halde 47 pingden fazla almıyorum. Ama kablolu (sırf testleri kablolu bağlantıyla yapmam istendiği için kablo aldım.) bir şekilde internete bağlandığım halde ping bi anda 2bin oluyor, 2bin. 30 ekim 2022 den beri bu sorun var internette. İlk başlarda bu kadar sık olmuyordu günde 1 kere felan oluyordu ama artık oynadığım her oyunda aynı sorun var. Durum böyleyken çözüm bulunmayacaksa ben niye bu hizmete para veriyorum ki?