Ping problemi yaşıyorum

Valorant oynarken yayın açıyorum twitchde 4500bitrate vermeme rağmen pingim aşırı dalgalı oluyor arkadaşımda TurkNet kullanıyor ve onun pingi stabil aldığımız değerler aynı kablolu bağlantı kullanıyorum.

1 Beğeni

Merhaba @Roxai olay oluştuğu sırada darboğaz yaşıyor olabilirsiniz. Sizden ricam yayın açtığınız esnada vereceğim linkten test yapıp sonucunu paylaşırmısınız? İyi günler dilerim.
Link

hat değerlerim
image

nperf’de hız testi bile yapamıyorum.

Yayın açtığınızda windows görev yöneticisinden kullandığınız yayın programının ne kadar upload kullandığını kontrol edermisiniz.

image

attığınız linkteki testi yayın sırasında yaptım upload kısmına gelince obs internet bağlantısını kesti valorantta pingim 1000 pingin üzerine çıktı

Selamlar @Roxai, foruma hoş geldiniz :raised_back_of_hand: Nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Bu problemi ne zamandan beni yaşıyorsunuz? Yakın zamanda oluşturulmuş bir destek kaydınızın olmadığını görüyorum. Destek kaydı oluşturup bu testleri kayıt içerisinden iletirseniz arka planda inceleme sağlanır :handshake:

tekrardan destek kaydı açtım umarım çözülür.

uzun zamandır yaşıyorum destek kaydı açmıştım ama pek fazla ilgilenilmedi.

4500 bitrate belirlemenize rağmen kullanımınız bu seviyenin üzerine çıkmış yayın programı ayarlarınızı tekrar kontrol etmenizi öneririm kullanım miktarı 5.4 mb/s çıkmış size kalan 2 mb/s bu değerde dalgalı geldiği düşünülürse veya herhangi başka bir cihaz internetinize bağlandığı anda ping dalgalanması kaçınılmaz olacaktır. Sizin yapmanız gereken program ayarlarınızı tekrar gözden geçirmeniz tahminimce yayın programınız belirlenen hızda sabitleme yapmıyor. İyi günler dilerim.

4500 sınırlaması yaptım durum hala aynı evde internete genelde ben bağlanırım durum aynı

Merhaba, @Roxai
1080 p 3500 3700 gibi bit yapıyorum. Hiç donma sıkıntısı yaşamadım. PC arka planda bir indirme yapıyorsa pingin artıyor. 4500 bit sınırlardan otomatik üstüne çıkıyor zaten bit düşür otomatik zaten kendi yükseltiyor.

Sistemini öğrene bilir miyim.

bilgisayar parçalarımı?

Evet pc

Gigabyte B450 Aorus Elite Gaming ARGB Motherboard
AMD Ryzen ™ 5 3600 + AMD Wraith Prism Rgb
MSI RX 6600 Mech 2X 8GB
Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) 3733MHz
Asus TUF GT301 Case
MSI MAG 650w Power Supply

Dediğin gibi yap düşük bit ayarla zaten kendi yükselecek.

Denedim masasından ağını kontrol et. Ağ kullanımları yüksek olanlara göre sırala

Arkadaşlar sorunu çözdüm @KASPAROV bey yardımcı olsun çok teşekkürler sorun çözümü bant genişliği kontrolü

1 Beğeni