Ping farkı

Forumdaşlar merhaba, TurkNet hattımın yanına farklı bir iss den internet bağlattım. Hız konusunda bir fark görmedim ama iki hattım arasındaki aşırı olduğunu düşündüğüm bir ping farkı var. Bunun sebebi ne olabilir?


TurkNet kendi yönlendirmesiyle gidiyor, internet kutusu ise comnet ve tt yardımıyla. TurkNet bağlantısında cloudflare warp açarak denerseniz pingde düşüş olabilir.

nasıl yapabiliriz cloudfare warp açarak dediğiniz şeyi

https://1.1.1.1/ buradan cihazınıza indirip deneyebilirsiniz.

Daha önce warp denemiştim şimdi de denedim ama maalesef pingi düşüremedi. Ayrıca warp ile bağlıyken cs go sunucularına bağlanamıyorum. Bazı oyun sunucuları da beni kabul etmiyor. Yani çok etkili bir çözüm değil. Farklı ip blokları daha iyi ping alıyor diye duymuştum. Acaba böyle bir talepte bulunsam faydası olur mu?

Selamlar @hd_44, TurkNet Şeffaflık Raporu — Altyapı Çalışmaları, Hizmet Açılış ve Dönüş Süreleri bağlantısı üzerinden çeşitli platformlar özelinde bölgenizde ortalama kaç ping alacağınızı görebilirsiniz. Paylaştığınız ekran görüntüsünü ve tracert testini Online İşlemler - TurkNet üzerinden oluşturacağınız kayıt içerisinden iletmenizi rica ediyorum. Devamında inceleme sağlanır :handshake:

1 Beğeni