Ping Degerim Hakkinda

Ayni bolgede bir arkadasim ile csgo maci girdik, o 59 ping alirken sunucuya (Turk Telekom Abonesi) ben 77 ms aliyordum. Tracert testlerinde falan bir sorunum yoktu ve 1-2 ay oncesine kadar istanbula 26 ms kadar aliyordum simdi bazen 28ms e cikiyor. Ayni bolgedeyiz o arkadas VDSL’de 59ms alirken ben FIBER’de neden 77-78ms aliyorum? Normal mi? Degilse ne yapmam lazim?

Modem: ZTE ZXHN H298A V1.0 ROOT aktif.

Bu ara bir sürü ping konusuyla ilgili başlık açıldı sorun yaşayan çok insan var umarım çözüm bulurlar.

Selamlar @UndefinedAI, anlık bir problem yaşanmış olabilir. Problem devam ediyor mu? Hangi oyun özelinde sorun yaşadınız? Tracert testlerini buradan iletirseniz sevinirim.

Bir sürü konu açıldı problem yaşayan insanlar var, tracert testi atıldı sonuç yok …

Selamlar, sorun yaşayan tüm kullanıcılarımız ile iletişime geçip problemlerini çözüme kavuşturuyoruz.


Ustteki benim degerlerim ve alttakiler Turk Telekom alt yapisi Turk Telekom abonesi olan sadece 1 km uzagimdaki bir arkadasimin degerleri

image

1 Beğeni

Aynı dertten muzdaribim babacan. benim arkadaş 2 sokak üstümde 35/6mbps ile benden çok daha iyi pingler alıyor. Ne yapalım hep birlikte TTNet’e mi geçelim tövbemizi bozup bilemedim valla ama TTNet’in diğer servis sağlayıcılarından hizmet alanlara karşı bir garezi var o da açık. Umarım çözülür en kısa zamanda…

Turk Net’i hem kisisel olarak hem de butce olarak birakabilecegimi zaten dusunmuyorum. Bazen pingim csgo faceit sunucularinda 170’e kadar cikiyor ve 130-150 de sabit kaliyor ama gene de bu ISS’yi seviyorum. Turk Telekom zaten diger servis saglayicilara birebir kendi musterisi gibi destek verse kendisi 2 kat fiyat soylemezdi musterilerine :smiley:

Suan gecenin bu vaktinde ping degerim gercekten de %40-%50 daha dusuk. 44ms aliyorum yani ayni bolgedeki VDSL kullanicisiyla ayni ping veya biraz daha dusuk. Ve CS:GO sunuculari ile Turk.Net sunuculari arasinda ping yukseliyormus. tracert testindeki son deger 7ms daha dusuk suanda ve bazi ms degerleri de daha dusuk ancak ben-Istanbul arasindaki ping ayni.