Persona 3'ün Yeniden Yapımı Reload Steam'e Geliyor!

ATLUS ekibi geçtiğimiz günlerde Persona 3’ün yeniden yapım sürümü olan Persona 3 Reload’ı duyurdu. Duyuruyla beraber oyunun Xbox Series, Xbox One ve PC’ye geleceği açıklandı. Ancak şimdi yeni bir açıklamayla oyun 2024’ün başlarında PlayStation 5, PlayStation 4 ve Steam üzerinden PC için de çıkış yapacak. Oyun ek olarak Xbox Game Pass hizmetinde de yer alacak.

Yeniden yapım bir sürüm geliyorPersona 3 Reload, yenilenmiş bir savaş sistemini, yeni grafikleri, oynanış içeriğini, tamamen yeni İngilizce sesleri ve daha fazlasını içeren yeniden yapım sürüm olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Gelişmiş mekanikleri bünyesinde barındıran oyunda hayranlar yeni oyunu denemek için sabırsızlanıyor.

İlgi gören bir seri olarak karşımıza çıkan Persona için yeni oyunlar / sürümler gelmeye devam ediyor. Persona 3 Reload, yeni sahneleri, karakter etkileşimlerini ve yeni seslendirme kadrosu ile beraber gelmeyi bekliyor. Persona 3 Reload, türü tanımlayan rol yapma oyununun tam bir yeniden yapım sürümü olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.