Perşembe gününden beri gigafiberde internet yok

Perşembe öğlenden beri internet yok. ONT cihazında los ışığı kırmızı yanıyor. Destek kaydı açıldı, Cuma gününe randevu verildi. Gelen giden kimse olmadı. Bütün gün evdeydim. Haftasonuna girdik. Muhtemelen haftaya kaldı bizim iş.

Türk Telekom altyapısındayken bahane uyduruyordunuz. Kendi altyapınızda uyduracağınız bahane kalmadı.

Merhaba, şu an sorun yaşıyor musunuz?

Şu an sorun yok. Dün öğlen bir görevli gelip aşağıdaki kutudan çözdü. Ancak bunun için 4 gün beklemek çok saçma.

Bir de binada her yeni gigafiber abonesinde benim kablonun portunu değiştiriyorlar. Ben de kutuyu kurcalamak istemediğim için her seferinde uzun süre internetsiz kalıyorum.

Sorunun çözülmesine çok sevindik, tekrar problem yaşarsanız buradan veya sosyal medya kanallarımız üzerinden destek alabilirsiniz. Size memnuniyetle yardımcı olacağız.

Bende internet gelince binada başka birinin gitti sanırım. Öğlen bir görevli daha gelip kutuyu kurcaladı. Sonra akşam 8’de başka biri daha geldi. O da kurcaladı. Yine benim internet gitti. Şaka gibi.

Bu sefer Los ışığı kırmızı yanmıyor. Pon ışığı yeşil yanıp sönüyor. Cihazları yeniden başlattım, değişmedi.

Saha randevunuz için ekipler sizi aramış ancak ulaşamamıştır. Müsait olduğunuz zamanı iletebilirseniz tekrar iletişime geçilmesi adına bilgi vereceğiz. Ekipler adresinizi ziyaret edip size destek olacaktır.