PC'yi açınca internet kesiliyor

Yapa zamanında TurkNet kullanan biriydim ve aynı sorunum o zamanda mevcuttu fakat sebebi incelenmesine rağmen bulunanmamıstı. sonra gıbırnete gecçiştim ve sorun kendiliğinden ortadan kalkmıstı.

Fakat şimdi tt fiber olan bir eve tasındım 2 aya yakındır TurkNet kullanıyorum yine ve ne iştir anlamadım aynı sorun yine var. Evde masa üstü pcyi acıyorum diğer (telefon tablet vs) cihazlarda internet kesiliyor. 3-5 dk Sonrasında net geliyor fakat bu kez de mesela chrome acıyorum net yine gidiyor ve 3-5 dk sonra anca geliyor.

Bu neden olur sizce? ve neden turknette bu basıma gelirken gıbırnet kullandıgım donemde boyle birsey olmuyordu. yani pc acılınca netin nasıl kesilmesine bir etken olabilir ki.

Merhaba, bilgisayarınız da IP çakışması olabilir mi? DNS veya VPN kullandınız mı? (kullanın)
Arıza kaydı açtınız mı, gelen yanıt nedir? Statik IP türünü veya Dinamik farklı bir IP geçişini talep ettiniz mi?

herhangi bir dns veya vpn kullanımı yok.
herhangi bir ip turu talep etmedim zaten statik vs işim olmaz gereksiz masraf olur.
kayıt acmadım henüz.

Farklı bir modem denediniz mi?
Buradan “İnternete Bağlanamıyorum” kayıt açabilir, durumu izah edin ve farklı bir IP talep edin. Özelden, abone numaranızı alabilir miyim?

1 Beğeni

evet hem ttnin bagladıgı modemde denedim hemde kendi modemimi baglayıp denedim sonuc aynı.

Selamlar, isterseniz bu konuyu bir destek kaydı açarak bize iletin. Arkadaşlarım arka plan kontrollerini yaparak size bu konuda yardımcı olsunlar.

tamamdır açıcam kayıt

46813758 nolu kaydı olusturdum

Ben açtığınız kaydınızı öncelikli bir şekilde arkadaşlarıma ileterek size yardımcı olmalarını sağlayacağım. Merak etmeyin. Bir gelişme olduğunda sizi bilgilendireceğiz.

2 Beğeni