Paket yükseltme talebi

Ekran Görüntüsü (13434)


Göründüğü üzere hat değerlerim altyapım dün 66 bugün 75 gözüküyor paketim olan 75 i full alıyorum modem arayüzünde 95 e kadar alabileceğim yazıyor müşteri hizmetlerine ilettim ama en yüksek hızı aldığımı söylediler paketimi 100mb olan hıza yükselttirebilirmiyim yardımcı olabilirmisiniz
TurkNet olarak altyapımın desteklediği en yüksek hızı vermiyorlarmı

Adres sorgunuzda çıkan maksimum hızı verir TurkNet size. Söylediğinize göre zaten alabileceğiniz maksimum hızı almışsınız. Ki değerler de onu gösteriyor. Herhangi bir sorun görmüyorum ben :man_shrugging:

2 Beğeni

Modem arayuzunde 95 e kadar alabilecegim gozukuyor

94529 olan maximum veri

Merhaba TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden paket & kullanım/internet paket değişikliği sekmesinden eğer 100 mbps lik paket gözükmüyor ise paket değiştir e basın eğer yine son hızı alıyorsunuz geri dönüşünü alırsanız sorumluluğu üstüme alarak geçmek istiyorum diyin büyük ihtimal geçirirler tarifenizi ama uyarayım kopma meydana gelebilir,çok fazla internet paket hatası alabilirsiniz.!

2 Beğeni

O hattın taşıyabileceği kapasitedir. O değer modeme verilmiş olsa hat parazit yüzünden sağlıksız bir hal alacak ve sürekli kopmalara maruz kalacak. Bakır altyapıda bu şekilde oluyor. Eğer hat zayıflama değeri düşük olsaydı maksimum hız daha yüksek olacaktı ve snr de yüksek olacaktı daha yüksek hız alacaktınız.

6 Beğeni

Yanlışmı yorumalimisim hat degerlerimi ben boyle biliyordum

Anladim tesekkurler yardimci oldugun icin Hayirli gunler

1 Beğeni

Modemde gördüğün maksimum hız teorik bir hızdır. Bu hızın pratikte alınması mümkün gibi gözükse de bu şekildeki bir uygulama sürekli hat kopmalarına ve daha da can sıkıcı olanı; hat yüksek hızda bağlı görünmesine rağmen download hızının 0.1mbps hızına kadar sık sık düşmesine sebep olabilecektir. Modeme bakıyorsunuz yüksek hızda bağlı ama internet yok denecek kadar yavaş.
Bir zamanlar sizinle aynı talepte bulunmam ve akabinde bu sorunları yaşamamdan dolayı hat değerlerinizin şu anda gayet iyi olduğunu düşünüyorum.

Önemli olan mevcut şartlardaki en iyi hizmeti kullanabilmektir. Servis sağlayıcınız ve modem değerleriniz de zaten bunu gösteriyor. :wink:

1 Beğeni

Sıkıntılı zamanlarıma ait hız testi ekran görüntülerimi buldum. Fikir verebilir.



2 Beğeni

anladım hocam yardımcı olduğunuz için teşekkürler

teşekkür ederim İNŞAALLAH kullanmakta nasip olur

1 Beğeni