Paket hızı yukseltme

Merhabalar bir senenin sonunda tekrar TurkNet 'e gecis yaptım altyapı sorgulama sayfasında altyapım 50 mpbs ama hattım kaldırdıgı icin 1 sene oncesinde gecis yaptıgım operatorde 100 mpbs 1 seneden beri sorunsuz arıza kayıtsız kullanıyorum onceki abonelgim turknette 2 senelikti ondada 1 sene yalvararak 50 mpbs 100 e cıkartabilmistim zamanında suan yine istiyorum ama kullanabildigim halde yine paketim yükseltilmiyor lütfen paketimi 100 down 20 up olarak güncelleyebilirmisiniz kullanabildigim hat degerlerinide atabilirim paketimin yükseltilmesini rica ederim @alperenatici

Merhaba, sizin adınıza bir kayıt açarak ekiplerimize ilettim. Ekiplerimiz kontrollerini sağlayarak size dönüş yapacaklar :pray:

@Gulsah arttırmıyorlar maalesef desteklemiyor desteklemiyor diye soyluyorlar benim hattım kaldırıyor lütfen paketimi artırırmısınız

Yetkili bir kisi lutfen paketimi yukseltebilirmi

Kaydınızı açarak ekiplerimize ilettim. Ekiplerimiz kontrol ederek gerekli işlemleri sağlayacaktır.

Paket yükseldi tesekkur ederim ama dslam kidlini takıldım 79 down upn8 de ilgilenebilirmisiniz lütfen @Gulsah

Actıgınız kayıtta kapandı lütfen dslam kilidimi kaldırmanızı rica ederim @Gulsah

@Gulsah dslam kilidimde kalkarsa sorubum kalmayacak yardımınız icin tesekkur ederim desteginizi bekliyorum

Ekiplere bilgi ilettim :pray:

@Gulsah gulsah hanım tekrardan sizi yoruyorum statik ip kullanmak istiyorum ama diger bloklarda sorun yasadıgımdan dolayı hattıma özellikle 95 li bloklardan statik ip tanımlanması icin ilgili kayıt acabilirmisiniz rica etsem aktivasyon tamamlandı oimim gitti bir anda giris saglayamıyorum suan

Rica ederim, tabii. Kayıt açarak ekiplerimize ilettim :smiling_face:

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.