Paket 100

Özgür iletişim 50 paketini kullanıyorum ama bugün hız durumu mu sorguladıgımda maks alabılecegım değeri 85 olarak gösterdi ve önerilen paketede özgür iletişim 100 paketi dedi paket geçişinde belli bir ücret öder miyim bide internet değerlerimi aşağıya atıcam sizce geçmem mantıklı mı ?

1 Beğeni

Paket geçişi sonrasında faturada değişim olmamaktadır TurkNet tek fiyat üzerinden hizmet vermektedir. 100 paketine geçiş yapabilirsiniz bir sorun olacağını düşünmüyorum ancak bir süre test edin eğer kopma vb. sorun ile karşılaşırsanız 75 paketine geçiş yapabilirsiniz.

3 Beğeni

teşekkürler iyi günler diliyorum.

1 Beğeni

Rica ederim, iyi günler dilerim :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Telefonuma dönüş sağladılar ancak maks 60 alabileceğimi söylediler bu attığım net verilerime göre böyle bir şey mümkün mü yani maks 60 mı alırım attainable net data 107mbps gösteriyor çünkü

Siz konu hakkında bize Online İşlemler - TurkNet üzerinden bir destek kaydı açın. Arkadaşlarım hattınızı ve hizmet detaylarınızı kontrol etsinler. Size net bir bilgi vereceklerdir. Maksimum alabileceğiniz hız değerlerinizi sizlere sunarız.

işte diyorum ilk işim zaten destek kaydı açmak oldu çünkü internet paket değişikliği menüsünde özgür iletişim 100 paketi bulunmuyordu destek kaydında dile getirdim ve dönüş yaptıklarında maks 60 hız alabileceğimi söylediler ama şuanda türknetin hız testi sayfasından hız testimi yapıyorum suanda sabit 75 hız alıyorum maks 60 hız nasıl oluyor ben onu anlayamadım madem maks 60 ise 60 almam lazım suanda ama işte görselde görüldüğü gibi
image

Size tanımlanan hız paketi 75 Mbps’e kadar olduğu için 75 Mbps’lik hız değerlerinizi hattınızda görmeniz çok normal…

Hat değerlerin muzzam gözüküyor sorunsuz 70 80 arası alırsın