Özgür İletişim 35

Merhaba, Özgür İletişim 35 kullanıyorum ve 95TL ödüyorum. Şimdi anasayfada 99TL olan pakete geçmek zorunda mıyız yoksa bana 35 yetiyor dersem geçmesem de olur mu?

Aynı konuyu bende merak ediyorum OİM nde paket bilgisi 35Mbps 85 TL yazıyor paket değişikliğinde 35Mbps 99.99 TL buna biz mi geçireceğiz yoksa sistem zamanla otomatik mi yapacak? Veya tek paket tek fiyat diyorlar. 35Mbps paketi kapatılıp herkese tek paket verilecekte alabildiği hız mı tanımlanacak? Kesin bilgi verecek bir kişi çıkmıyor. Herkes kulaktan duyma bilgi veriyor.

@EFG hocam konuya çözüm getirecektir.

Geçmeseniz de olur yani, 95TL ile 16/35mb kullanabilirsiniz ama hattınız 50 veya üstünü sağlıklı bir şekil de kaldırıyor ise makul bir değer ile 5TL farkla üst paketleri kullanın derim.
NOT: Mevcut kullanıcılar için.

85 mbps destekliyor hattım ama ben geçişi yapamıyorum TurkNet Online İşlem Merkezi’den.

Kampanyamı Değiştirmek İstiyorum Buradan kayıt açın, Temsilci ilgilenecektir.

95TL ye paket bulunmuyor yanlış bilgilendirme yapmayalım. Tüm paketler 16/35/+ hepsi 99.99 TL fiyatlandırılmış paket değişimi ekranında öyle görüntülüyorum. Senin dediğin gibi olacak diye mail geldi. Pratikte her pakete aynı fiyat verildi. İlginç.

Ödediğim fiyat 95 tl kardeşim ödediğim parayı mı bilmeyeceğim :smiley:

16-35 hangisine ? Eğer +hız ise zaten 95 TL idi zam ile 99.99 TL oldu.??

Eski, mevcut kullanıcılar için. Sizin abone süreciniz kaç ay veya bu kampanya çıktıktan sonra mı, abone oldunuz?

Bu bilgiler gerekli yerlerde neden verilmiyor ki? Ben bunu anlamıyorum. Tek paket deniyor neden tek pakete geçilmiyor madem? 6-7 aylık kullanıcıyım henüz.

Kardeşim bende sistemde 95 gözüküyor 95 ödüyorum. 99 tl ye 85 mbps maks hızı alabileceksem ona geçmek istiyorum diyorum. Anlamadan konuşmasanız keşke.

Biraz karıştı ortalık. Benim edindiğim bilgiye göre durum bu şekilde fakat, @yusufbayramtr @SametColakoglu Temmuz faturalarınızı ödediniz mi?

85 TL geldi bana yine. Sözde zamlı :smile:

Temmuz da güncellenmesi gerekiyordu… postunuza modları etiketliyorum.

Sadece bende değil arkadaşımdada aynı bu arada diyorum ya hep birşeyleri yaparken parça parça yapıyorlar. Temmuzda kimi 99.99 ödedi kimi 95 kimi 85 sorsan tek fiyat.

Evet, benim de 75mb 95 TL olarak gözüküyor, 16mb 99.90 bir gariplik var ama benim edindiğime bilgiye göre bu şekil de olması gerekiyordu. Sistemsel bir durum mu acaba?

OİM de 1 haftadır böyle görünüyor.

Peki, Temmuz ayın da ödediğiniz faturanıza fiyat ne kadar yansıtılmış?

Kendi konumda faturayı paylaştım