Özgür İletişim 35 Paketi

Merhaba arkadaşlar,

Özgür İletişim 35 Paketi yalın fiyatı sizde ne kadar gözüküyor ?

Herkeste şu an 169.90 TL görünmeli…

bende 100 lük paket var hala 139.90 görünüyor

Abonelelik tarihiniz ne zaman ve fatura tarihi ne zaman…

1 Beğeni

Muhtemelen fatura tarihinde ya da 10 aylık kampanyaya katılım son tarihinde güncellenir.

benim 2 yıl oluyor faturada 9unda geliyor paket bilgilerinde 139.90 tl yazıyor

1 Beğeni

Siz yazınca bende baktım hala 139.90 ve 15 agustosa kadar kampanya ya katılma hakkı vermişler… fatura tarihim ayın 1. ve faturam 0 tl görünüyor

abonelik demişken bir şey sormak istiyorum 27 mayısta TurkNet ’ e geçtim ilk ay hemen çekti parayı 2. ay arkadaşını getirden yararlandım bu ay ödemeyi ne zaman yapacağım bilen var mı ? faturanın son ödeme tarihi 17 ağustos otomatik ödeme talimatı verdim para kartımdan ayın kaçında çekilir bunu öğrenmek istedim.

İlk ay faturanız ne zaman çıktıysa aynı gün tekrar, gelecek ayın faturası kesilir. Arkadaşını getir kampanyasından yararlandıysanız. Bir fatura tutarınızın 6 da 1 kadarı indirim olarak yansımış şekilde tahminen 27 ağustosta görürsünüz.

Fatura kesiminden itibaren yaklaşık 20 yada 21 gün sonrasına son ödeme tarihi çıkar.

Cevaplar için sağol hocam ayın hep 27 sinde kesiliyor fatura bunu anladım. Temmuz ayını ücretsiz bir şekilde kullandım zaten ağustos ayı ne zaman otomatik ödeme yaparım onu sormustum aslında son ödeme tarihi 17 si diyor sistem

Temmuz ayında nasıl ücretsiz kullandınız. O kısmı anlayamadım

1 Beğeni

pardon yanlış yazmışın haziran ayında arkadaşını getir kampanyasından yararlanmışım ücret ödememişim :slight_smile:

Temmuz Faturanız 2022 / 150.94 TL Son ödeme tarihi 17.08.2022

35 olan paket 159.90TL

Arkadaşını getir kampayasından kazandığınız 1 aylık abonelik ücretini bir seferde faturanızdan düşmüyorlar. 6 ya bölerek her ay indirim olarak yansıyor. İlk ay ücretsiz olmaz yani. Bir yanlışınız olmasın. İlk bağlantı sağlandıgı andan itibaren ilk faturanız çıkar. 2. Aydan itibaren kampanya indirimi yansıtılarak faturalandırılmaya devam eder.

1 Beğeni

Faturanız bir kaç gün içinde sistemde görünür. Eğer yeni Fatura kesilmiş ve 0 TL ise sorun olmuş olabilir. :man_shrugging:

Bugün faturalarıma baktığımda 0 TL olan fatura tamamen kaldırılmış. Zaten geç çıkıyor.