Oyunlarda ani ping yükselmesi

2 pc 1 tv 3 telefon üzerinden test yaptık, pingde hiçbir sorun yok gibi gözükse de, mobi oyun oynayıp yayın açıyoruz, oyunda anlık ping yükselişleri olmaya başladı son 20 gündür.
Yeni oluşan bir problem, daha önceden hiç sıkıntı yaşamamıştık. geceleri youtubeda takılırken de kendi kendine hat gitmeye, videoyu bekletmeye başladı tüm cihazlarımızda aynı sıkntı var.
teknik ekibe ulaşabilir miyiz?

Hem mobil, hem pc üzerinde tracer test sonuçlarım herşey ortada. Anlık cmd ping testinde gözükmüyor çünkü o saliselik bir test, uzun testi de yaptım video oşarak elimde mevcut, illa görmek isterseniz onu da atarım. İşin ehli biri ilgilenebilir mi lütfen?
Ping 1000’lere kadar fırlıyor.
Eve gelen ekip sadece fiberin ucunu makasla kesip düzeldi diyip gitti.


Selamlar @Yunusylmz, hizmetinizde sinyal yüksekliği tespit edildi. Bu kararsızlığa ve performans sorunlarına neden olabilir. Daire içerisindeki konnektörün değiştirildiğini ve sinyalin düzeltildiğini görüyorum. Güncel durum hakkında beni bilgilendirebilir misiniz? Probleminiz devam ediyor mu?

Az önce connectoru değiştiren arkadaşlar geldi, sinyal 23, bina girişindeki kutuya bağlanını da değişiveein dedim giderken. bir sonuç alamadık, 3 ayrı yöntemle 2 farklı cihazda test ediyorum şuan. alabildiğim en iyi sonuç 256ms cmd ile. mobil ve online testlerde bin, binbeşyüz yok mu arttıran ikibin diye gidiyor