steam veya steam dışı bir oyun yüklerken internet hızım 6 mb yüklemeye devam ederken 20 saniye sonra 0 a düşüyor 20 saniye de bir bunu sürekli tekrarlıyor çok oyunculu oyunlardada arkadaşlarımla yada cevrimici bir şekilde oynayamıyorum bilgisayarımda sorun olduğunu düşünmüyorum telefondada düzgün bağlantı yapılmıyor lütfen yardım edin
Öncelikle merhaba. Alt yapı türünüz nedir ? vdsl ise hat değerlerini atarsanız bilgili kişiler yardımcı olabilir
muhtemelen adsl yine de hat değerlerinizi atarsanız detaylı yardımcı oluruz
hat değerlerinde büyük bi sorun yok gibi gözüküyor…başka bir modemde deneme yapmanızı, kullanıyorsanız splitter devreden çıkarıp denemenizi öneririm
Merhaba iamfish,
Kablolusuz ağ da hız problemi yaşıyorsan kablosuz ağ da 5 GHZ bandını kullanmaya dikkat etmen gerekir.
Hız testini yaparken TurkNet hız testine giriş yapman gerekmekte olup, belirtilen sayfaya uygulamadan değil tarayıcıdan giriş yapman gerek.
Kablolu ağ da hız problemi yaşamıyorken kablosuz ağ da sorun yaşıyorsan modemini değiştirmen veya modem üreticisinden destek alman gerekir.
Kablolu ağ da hız sorunu yaşıyorsan destek talebi oluşturup, 3 defa 5 dk aralıklarla hız testi yapıp destek kaydına ekleyebilirsin.
Değerlerin kontrolü için TT ekipleri yönlendirilecektir.
Port test bilgilerin normal ise ethernet kablonda veya modemin de, port test bilgilerin de kusurlu değerler var ise daha dolabında veya portun da sorun olabilir bununla ilgili zaten telekom işlem yapacaktır.
modem ara yüzünden upnp kapatınca düzelmişe benziyor
oyundada böyle bir hata veriyo çok can sıkıcı bir durum
@iamfish indirme hızı bi anda 0 a düşüyosa depolama alanında ssd veya hdd inde sorun vardır bendede oluyodu m2 ssd aldım miss full 14 sabit nidiryo sapmaz internetle alakalı değildir.