Kullandığım tv de Oyun modu olan ps5 ile tam uyumlu gecikmesi oldukça düşük bir tv.
Şimdi her şey kağıt üzerinde harika görünüyor ama gelin görün ki maçlarda gecikme yaşıyorum, donmalar oluyor. Kaç yıldır bu sorun bir türlü çözülemedi. Tek oyun oynuyorum ve bildiğiniz verem oluyorum. Bu konuda bana destek olun lütfen. Sorunumu çözebilenin adresine hediye göndereceğim
Oyun içerisinde direkt göremiyorum ama anlık yükselişler yaşıyorum oyun donuyor bi kaç saniye sonra devam ediyor. Normalde 44 ms gösteriyor cmd üzerinden. Normalde telekomda alt yapısında modemim anlık ms i gösterirdi TurkNet e geçtikten sonra oda göstermez oldu.
Oyunun donması ve bir kaç saniye sonra devam etmesi ping kaynaklı olmayabilir. Paket kaybı yaşıyor olabilirsin. Modem arayüzüne girdiğinde CRC sayıp saymadığına bakabilir misin. Eğer CRC sayıyorsa iç tesisatında veya altyapıda fiziksel bir problem olabilir.
Gönderdiğiniz fotoğrafta Ethernet kablolarına ek yapılmış olduğu görünüyor. Sorunun kaynağı kesinlikle kablodur diyemiyorum ancak Ethernet kablosundaki ek kısımları paket kaybı gibi durumlara neden olabilir diye düşünüyorum.
Fiber altyapıda apartmandaki kablolara kendiniz müdahale etmeyin, firmaya kayıt açarak ekip gelmesini talep etmenizi tavsiye ederim.
Kullanmış olduğum modemde system loglarında sanırım olması gerekiyor kontrol edeceğim. Ama sanki sorun başka bir şey testlerde hiç paket kaybı yaşamadım hocam