Outlast Trials 18 Mayıs’ta Erken Erişime Açılıyor

Steam ve Epic Games Mağazası üzerinde çıkış yapacak olan Outlast Trials, 18 Mayıs 2023 tarihinde erken erişime açılıyor.

Oyunculara kapalı beta deneyimi için ilk olarak Cadılar Bayramı döneminde oyuna erişim hakkı verilmişti. 28 Ekim Cuma gününden 1 Kasım Salı gününe kadar devam eden Kapalı Beta süresi boyunca, toplamda 1 milyon oyuncu mücadele için deneyim sahibi oldu. Yapımcı Red Barrels, Kapalı Beta’nın oyun istatistiklerini de paylaştı:

  • 225.363 oyuncu ölümü
  • 656.180 oyuncu sakatlaması
  • Gece Görüşünde harcanan 352.851.550 saniye (11 yıl)
  • 1.841.161 kez Aktif Beceri kullanımı
  • Kapalı Beta sırasında oyuncular tarafından The Outlast Trials’ta geçirilen toplam süre 35 yıl

Red Barrels’in Kurucu Ortağı Philippe Morin, “Denemelere katılmaya gönüllü olan ilk katılımcı turumuz, deneyimimizi iyileştirmek için kullandığımız bazı anlayışlı geri bildirimler ve çok ilginç veriler sağladı” dedi.

The Outlast Trials, önceki oyunlarla aynı korkunç evrende geçiyor. Ancak bu kez tek kişilik değil, dört oyuncuya kadar oynamayı seçebilirsiniz.

Soğuk Savaş döneminin zirvesinde geçen oyunda oyuncular, karanlık Murkoff Corporation tarafından kaçırılan deneklerin rolünü üstleniyor.

Şirket, oyunun erken erişimindeki içerikleri ve fiyatı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Ancak yakın zamanda sosyal medya üzerinden duyuru yapılacağı söyleniyor.