Oturduğum sokağa giga fiber geldi karşı binalarıma kablo çekildi bize çekilmedi bize de çekilir mi

Davutpaşa mahallesi 69.Sokak da oturuyorum bugün geldiğimde binamın karşı tarafındaki binalarına gigafiber kablosu geldiğini gördüm bize de gelir mi onu sormak istiyorum

sırayla çekiyorlar ama çekilmeyen kişiler olduğunuda gördüm ekipleri tekrar görürsen söyle sizin evede gelip çeksinler bence kablo

büyük ihtimal gelir sırayla yapıyorlar bu arada herkese fiber geliyor bi bana gelmedi

4 Beğeni

Neler neler yaptım 5 sene olacak neredeyse ama bir türlü adam akıllı internet alamadım. Bize bakan telekom müdürlüğü akıllara zarar zaten. İnsanı katil edebilecek potansiyelleri var. Tam noktasal sinir uçlarına dokunacak şekilde konuşuyorlar. Çinliler görse maşallah der biz bile böyle işkence yapamıyoruz derler.

1 Beğeni

Merhabalar, ekipler iş sırasına ve planına göre sizin binanızı da ziyaret edebilir. Bölgenin aktivasyonu tamamlandığında henüz binanız ziyaret edilmediyse bizimle iletişime geçebilirsiniz :raised_hand:t2:

@alperenatici

Tekirdağ 'da Yavuz mahallesi Tintipınar, Yavuz mahallesi Lise caddesi , Ertuğrul mahallesi Hüseyin pehlivan caddesi, Ertuğrul mahallesi Demir sokak , bazı ev ve apartmanlarda gigafiber aktif . Mahalleye gigafiber geldiği zaman tüm mahallelerde aynı anda aktif olmuyor mu ? ben yukardaki mahallelerde sorgulama yaptığım zaman her mahallede maksimum 2 binada 1000 yazısı çıkıyordu. Diğer binalar normal VDSL kullanıcısı sorgulama sonuçları 75-50-100 mbps çıkıyor.

Merhabalar, GigaFiber geldiğinde tüm mahallelerin aynı anda aktif olması pek mümkün değil. Belirli bir sıraya, plana göre aktivasyonlar tamamlanır :raised_hand:t2:

1 Beğeni