Online oyunlarda 10 saniyede bir internetin kopması

Merhaba arkadaşlar. 2 yıla yakın bir süredir TurkNet kullanıcısıyım. Online oynadığım bir oyun var, fakat oyuna her girdiğimde 10 saniyede bir saliselik bağlantı kesilip geliyor.Oyuna Hücresel veri ile bağlanıp oyun ortasında Wi-Fiye geçtiğim zaman sorun olmuyor. Fakat Wi-Fi ile oyuna başlayıp oynadığım zaman oyun boyunca her 10 saniyede bir bağlantı gidip geliyor. İşyerimden giriyorum oyuna sorun yok. Evden girdiğim zaman sorun var. Modemi resetledim, güncelledim, arıza kaydı açtım kontrol yapıldı bir sorun yok deniliyor. Modemim Zyxel vmg1312-T20b

Kullandığınız modemin donanımı çok zayıf, özellikle wifide çok sorun çıkarır, büyük ihtimalle sorununuz modemden kaynaklanıyordur.

Kablolu olarak denemiş miydiniz?

Merhaba,
Kablolu olarak test edip sonuçları paylaşabilir misiniz? WiFi sinyalleri oyun deneyimini olumsuz etkileyebilir. Router için de aynısı geçerlidir.

Merhaba,
Telefondan oynuyorum üstadım.
Kablolu normal internet bağlantımda bir sorun olmuyor,
Wi-Fide de bazen kopmalar oluyor, fakat Wi-Fi ile oyuna bağlanınca hiç bir şekilde kopmadan oynayamıyorum

Hocam telefondan oynuyorum

Pardon bendede 8623 T50B var arada benim wifide patlıyor

Farlı modem ile dener misin.

Yalnızca tek bir cihazdan ve mobilden sorun yaşıyorsanız cihazınızın ağ ayarlarını sıfırlayabilir, oynadığınız oyunu cihazınızdan kaldırıp tekrar yükleyebilirsiniz. Modeminiz üzerinde bir kısıtlama, filtreleme olmadığından emin olmak için resetleyebilir, farklı modem ile test edebilirsiniz. Modem firmware güncellemesi yapmak, aile fitresini kaldırmak, IPV6 tanımını kapatmak sorununuzu çözebilir.

Bu modemi bende kullanıyorum, yazılım son 3 yazılım güncellemesinden önceki yazılımlarda sıkıntı vardı. Şuan en son yazılım güncellemesiyle kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yok.

Oyunu kaldırıp yükledim üstadım. Modemi resetledim, telefonu resetledim, başka telefonla da bağlandım, oyuna girince bağlantım gitmeye başlıyor

Anlıyorum. Kablolu bağlantıda sorun yaşamıyorsanız altyapınızda sorun olmadığı tespitini yapabiliriz. Yalnızca telefonda WiFi kopması yaşıyorsanız cihazınız özelinde konuyu değerlendirmek gerekebilir. Tüm cihazlarda WiFi kopması yaşanıyor ise modem üretici firma ile görüşebilirsiniz.