Online oyunda paket kaybı (Steam PUBG)

Herkese selamlar. Akşam saatlerinde özellikle 18:00 ile 00:00 arası Steam PUBG oyununda büyük oranda paket kaybı yaşamaktayım. Türk Telekom altyapılı internetim var. Hatta problemimi detaylı bir şekilde videoya çektim ve yükledim. Bu problemden dolayı akşamları oyun oynayamıyorum.

Video Linki: https://www.youtube.com/watch?v=zF4LHdEjNUQ

Selamlar @FarukTR, videonuzu izledim. Prime Time’da performans sorunları yaşıyorsunuz. Bu da bağlı olduğunuz santral-saha dolabının yetersiz olabileceği anlamını taşıyor olabilir. İlgili alanlara müdahale yetkisi yerel sağlayıcıdadır. Bölgenizde kapasite artırımı ve benzeri işlemler uygulanması gerekir. Destek kaydı oluşturursanız santralden ankastre kutusuna kadar inceleme gerçekleştirilir. Yerel sağlayıcı bölge müdürlüğüne giderek durumu yetkililer ile bireysel olarak da paylaşabilirsiniz.

Türk Telekom’un abonesi değilim diye ilgilenmiyorlar. Abone olduğunuz kuruma söyleyin onlarda bize iletsin diyor. Şuan internet hızım 2 MBPS’ye kadar düşmüş durumda. Ne yapacağım bilemiyorum. Sanırım en son çare olarak TurkNet’ten Türk Telekom’a geçiş yapacağım mecburen. Çünkü o zaman beni dikkate alacaklarını düşünüyorum.

1 Beğeni

Altyapı yenileme talebinizi Twitter üzerinden Telekom üst düzey yöneticilerinin hesaplarını etiketleyip açık bir paylaşım yapabilirseniz müdürlük tarafından sizinle iletişime geçilir. Durumu onlara daha net anlatabilirsiniz.

Hız kaybınıza istinaden 70200936 numaralı kaydınız üzerinden istenen testleri iletmeniz halinde inceleme ve işlem gerçekleştirilecek.

Tamam bugün akşam yavaşladığında ileteceğim.

Buradan bufferbloat testi yapıp sonucunu paylaşırmısın.

intelliqos i aktif kullanuyormusun? (Bu ayarı denermisin)

Bufferbloat’ı elimden geldiğince en iyi şekilde ayarladım fakat bir değişim göremedim. Bugün şimdi yine paket kayıpları ve hız kaybı başladı. QoS ayarım yapılı (ASUS DSLAX82U) kullanıyorum.



Ekran görüntülerinde test sonucunu ve saatini paylaştım.

Modem dsl istatistiklerini paylaşırmısınız, snr margin, hat zayıflaması…

1 Beğeni