Online İşlemler'e Giriş Yapamıyorum

Merhabalar. 2 gündür Online İşlemler’e giriş yaparken “Beklenmeyen bir hata oluştu.” uyarısı alıyorum. Hem mobilden hem bilgisayardan girişlerimde aynı hata devam etmekte. Müşteri hizmetlerine de bağlanamıyorum telesekreter de Online İşlemler’e yönlendiriyor. Yardımcı olabilecek var ise sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba, müşteri numaranızı forum profilinize ekleyebilir misiniz? İlgili birimimize bilgi vereceğiz.

Tabi ki. Ekledim, kontrol edebilirsiniz.

Konu ile alakalı, ilgili birime bilgi vereceğinizi yazmıştınız. Hala sorun devam etmekte Online İşlemlere giriş hatası alıyorum. Yardımcı olabilecek misiniz?

Merhaba, DM üzerinden iletişime geçilmiştir.

Tekrar merhaba. Online İşlemler’e giriş hatası hala devam etmekte. Çözüm adına herhangi bir adım atıldığına dair müşteri temsilcisi ile görüşme sağlayamadığımdan dolayı bilgi alamıyorum. Herhangi bir arıza durumunda ulaşabileceğim ve çözüm bulabileceğim bir durumun olmadığı senaryoda başka bir internet servis sağlayıcıya geçmek zorunda kalmak istemiyorum çünkü sorun teşkil eden bu konu dışında internet performansımdan memnunum. Tekrar sormamda fayda var; yardımcı olabilecek misiniz?

Merhaba, erişim sorununun çözülebilmesi için TurkNet Online İşlem Merkezi giriş aşamasında “Hesabınıza Erişemiyor musunuz? / Şifremi Hatırlamıyorum” kısmından şifrenizi Türkçe karakter kullanmadan güncellemenizi rica ederiz. Bu işlemi tamamladıktan sonra girişte sorun yaşamamanızı bekliyoruz.

İlginize çok teşekkür ederim sorun çözüldü.

Biz teşekkür ederiz. :blue_heart:

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.