Online İşlemler'e giriş yapamıyorum

İyi günler,

Online İşlemler’e ne internet sitesi üzerinden ne de uygulamadan giriş yapamıyorum. Tc ve şifremi girip devam dedikten sonra telefonunuza doğrulama kodu gelecektir diyor ve bu kod telefonuma anında geliyor. Fakat sorun şu ki bu kodu nereye gireceğimi bilmiyorum. Kodu gireceğim bir alan açılmıyor. Uygulama üzerinden giriş yapmaya çalıştığımda ise kod telefonuma gelmesine rağmen yine kodu gireceğim bir alan çıkmıyor ve beklenmedik bir hata oluştu lütfen tekrar deneyin diyor.

Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Selamlar @99584871922, web sitesi üzerinden de aynı sorunu yaşıyor musunuz? Online İşlemler - TurkNet Forum profilinize müşteri numaranızı eklemenizi rica ediyorum.

Evet web sitesi üzerinden de giriş yapmak istediğimde telefonuma kod geliyor fakat web sayfası olduğu gibi kalıyor ve beni kodu girmem için bir alana yönlendirmiyor. Müşteri numaramı Forum profilime ekledim.

Yardımcı olursanız çok memnun olurum
Teşekkür ederim

Kayıtlı iletişim numarasına giriş şifresi ilettim. Hizmete kayıtlı kimlik numarası ve gelen şifre ile Online İşlemler - TurkNet bağlantısına gizli sekme üzerinden giriş yaparak denemenizi rica edeceğim.

Gönderdiğiniz yeni şifre tarafıma ulaşmadı. Kendim birkaç kere şifreyi yenileyip denedim. Fakat dediğim gibi sorun şifre değil. Telefonuma kod geliyor fakat web sitesinde o gelen kodu girmem için bir alan açılmıyor.

Fotoğrafta da gördüğünüz gibi giriş yap dedikten sonra bu şekilde kalıyor ve doğrulama kodunu girmem için muhtemelen bir ekran açılması lazım ama o açılmıyor.