Online İşlemler'e Giriş Yapamıyorum

Bugün Online İşlemler’e giriş yapmak istiyordum ancak şifremi unutmuştum. Telefonuma SMS ile yeni şifre alma bağlantısı aldım, onunla görseldeki gibi yeni şifre belirlemeye çalıştım ama bu ne olduğu belirsiz hata ile karşılaştım. Yeni doğrulama kodu? Nereden gelecekti? Gelse bile ben ekranda onu nereye yazacağım? Yazacak yer bile yok ki. Ne insan var karşımızda ne de ulaşabileceğimiz düzgün bir sistem. 2000’lerin başında gibi foruma kayıt olup burdan talep iletiyorum.

Neyse, yardımcı olabilecek birisi varsa sevinirim.
Yoksa da gerçekten sıkıldım artık sağlayıcı değiştireceğim.

Selamlar @sertanfox, öncelikle güzide forumumuza çağdışı muamelesi yapmanıza çok üzüldüm :frowning:

Aşağıda kırmızı ile işaretlediğim alandan tekrar doğrulama işlemi yapabilirsiniz. Bir sorun yaşarsanız müşteri numaranızı forum profilinize eklemenizi ya da buradan paylaşmanızı rica ediyorum. Yeni şifrenizi sms olarak göndereceğim.

1 Beğeni

Merhaba,

Gösterdiğiniz yerden “Şifremi Unttum” alanına girip TC’mi yazdım, gelen sms’ten defalarca denedim ancak aynı hatayı almaya devam ediyorum.

Çok uzun yıllardır TurkNet müşterisiyim, bu sebeple müşteri numaramı hatırlamıyorum. TC bilgisi üzerinden bulmama siz yardımcı olabilir misiniz?
TC No : 465707***

Şifre ilettim. Ulaştı mı? Ulaştıysa kimlik numaranızı ve gelen son şifre ile denemenizi rica ediyorum. Sorun yaşamamanız adına tarayıcı ve gizli sekme üzerinden kontrol sağlamanızı tavsiye ediyorum.

Şifre değil, şifre sıfırlama linki geldi. O linkten de yeni şifre tanımlamaya çalıştığımda yine ilk paylaştığım ekran görüntüsündeki gibi doğrulama kodunuzun süresi doldur yazıyor :slight_smile:

Tekrar kontrol eder misiniz?

1 Beğeni

Resimde tc. yazılı olduğu için sildim.

Teşekkürler CKLasT,

Alper Bey yine şifre sıfırlama linki geldi, elimde bir şifre mevcut değil.