Online İşlemlere Giriş Yapamıyorum

Daha önce Turk.net başvurusu yapıp iptal ettirmiştim, sonrasında tekrar başvuru yaptım fakat online işlemlere numara ile girmek yerine artık TC ile giriş yapılıyor. TC ile giriş yaptığımda ilk başvurumun hesabına otomatik giriyor, son başvurum yani aktif olan başvurumun hesabına giriş yapamıyorum, dolayısıyla faturamı ödeyemiyorum. Aradığımda karşıma robot çıkıyor, problemimi dile getiremiyorum. Mobil uygulama sorunlu, açtığım gibi kapanıyor. Merak ediyorum bu mağduriyet nasıl bertaraf edilecek acaba?

Merhabalar talepleriniz bizim için çok önemli ekip arkadaşlarımız arka planda gerekli çalışmaları yapıyor.

Uygulamayı silip tekrar yükleyiniz sorun düzelmezse play store veya app store üzerinden güncelleme gelip gelmediğini kontrol etmenizde fayda var.

Umarım en kısa sürede sorununuz çözülür.

Konu sadece bu değil, internet üzerinden erişmek istedimde yukarıda açıkladığım problem yaşanıyor. Hesabıma erişemiyorum, bir an önce çözüm bulunmaz ve hesabıma giremediğim için faturamı ödeyemeyip internetim kesilir ise ciddi ciddi Turk.netten ayrılmayı düşünmüyor değilim. Tamamen saçmalık.

@Baran Bey arkadaşımızın sorununu çözemedim.

Mobil bankacılık. Ödeye bilirsiniz. Abone no Başına 4 tane 0 koyman yeterli

Özel mesaj üzerinden tarafınıza ulaştım.

1 Beğeni

Tc girdiğinde hesap değiştir olduğu bi bölüm var orda yazıyor mu

Tek hesabınız mevcuttur yazıyor.

1 Beğeni

Tc yerine abone no yazın. O şekilde de giriş sağlanıyor.

1 Beğeni

TCKN veya Şifreniz hatalı diyor, hatalı v.s değil, şifreyi aynı bırakıyorum, TC kısmına tcmi yazıyorum sorunsuz giriyor.