Online işlemler sıkıntısı

Fatura ödemek için siteye girmeye çalışıyorum ancak bir türlü açılmıyor ve bu sürekli olan bir şey. Acaba online işlemlerin düzeldiği zamanı görecek miyiz?

1 Beğeni

Selamlar @MEBEE, kullandığınız cihazın marka, modelini, yazılım sürümünü ve yaşadığınız sorunun ekran görüntüsünü mobiluygulama@turk.net mail adresi üzerinden iletmenizi rica ediyorum. Ek olarak faturanızı 0 850 288 80 80 veya Anlaşmalı Ödeme Noktaları — TurkNet bağlantısı üzerindeki diğer seçeneklerden ödeyebilirsiniz.

1 Beğeni

Sadece fatura değil internetimde bir sorun oluyor destek kaydı açmak istiyorum site yine açılmıyor bazen. 7/24 sorunsuz açılan bir site değil.

Anlıyorum. Tüm bu geri bildirimleri detaylarıyla birlikte ilgili mail adresi üzerinden iletmenizi rica ediyorum. Ek olarak 0 850 288 80 80 üzerinden de tuşlayarak destek kaydı oluşturabilirsiniz. Online işlem merkezine erişmek için deneyebileceğiniz bazı yöntemler;

• Bilgisayar ve gizli sekme üzerinden Online İşlemler - TurkNet adresini ziyaret etmek
  • Hücresel veri ve gizli sekme üzerinden Online İşlemler - TurkNet adresini ziyaret etmek
  • Uygulamayı tamamen kaldırmak ve telefon sürüm güncellemelerini kontrol etmek, varsa güncellemek.