Öneri

TurkNet gigafiber gelir gelmez bunu binanın girişinde yapıştıricam ki daha fazla kullanıcıya ulaşsın ve yatırımları daha da çok artsın

GigaFiber binanızda sonlandırıldıktan sonra kutuya GigaFiber etiketi yapıştırılmaktadır. Etrafınızda bulunan insanlara tanıtmak isterseniz TurkNet GigaFiber Tanıtım adresinden aşağıda yer alan broşürü indirebilirsiniz.

1 Beğeni

Tabiki gelsinde hayırlısıyla çevremde çok kişi var İstanbul Esenler menderes MH Cihangir CD no 4 buraya Aralık sonu gibi öngörülüyor dendi doğru mu teyit eder misiniz

Genellikle net süre bilgisi paylaşılmamaktadır ancak ben genede bir sorayım, en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayacağım.

Çok sevinirim bizde altyapımızı hazır etmek isteriz çünkü hazırlık için

1 Beğeni

Bizim siteye gelsede bende yapıştırsam eskiden zaten gelince kapıların kulplarına paketleri ve fiyatları yazan broşür tarzı bir şey asıyorlardı hala varmı bilmiyorum ama.

Ne mutlu sana işte Bağcılar Kirazlı Mahallesi Kurtuluş Caddesi için öngörülen bir şey yok daha :frowning:

Gelmesi planlanıp yıllar geçmesine rağmen gelmeyen yer duydum arkadaştan

Ben gelmesi planlanıp iptal olan yer duydum gördüm biliyorum önce bir planlansada sonrasını düşünsek

Demek ki iptal de olabilir yani bizimki hemen sevinmemek lazım demek ki

Çekmeye başladılarsa iptal olmaz benim dediğim yerin iptal olmasının sebebi ondan önceki ilçenin mahallelerine yayılım yaptıkları içindi umarım 2022’de getirirler

Daha çekilmedi hiç görmedim etrafta da bekleyip göreceğiz Aralık sonu gelicek dendi

Gerçi busene için esenlere gelicek muhabbeti vardı hala çıkartmadılarsa projeden getirirler muhakkak İnşallah bizim bağcılar ve mahallelerinede gelir 4 bir tarafımız gigafiber oldu (Bahçelievler, Yenibosna, Kocasinan,Şirinevler), bağcılar belediyesiyle ilgili problem yaşıyorlarsa bizzat belediye başkanıyla ben görüşüp halledicem yeterki getirsinler.

Bağcılar da var diye duymuştum Yok mu Esenler de hiç yok mesela

Bağcılarda da hiç yok güneşli için plan vardı kocasinan’a sebep iptal ettiler daha sonrasında çınar mahallesini eklediler olsa keşke 2022’nin başında gelecek sene planları belli olurda inşallah bizde öğreniriz gelecek gelmeyecek Türk Telekom altyapısında ister fiber ister vdsl kullan hep bir problem.

Sen nereden biliyorsun nerede olduklarını

Ay ay gerek forumdan gerekse twitterdan sorarak öğreniyorum, facebook grupta dönüyor muhabbetler zaten.

Ekip tarafından net bir süre bilgisi paylaşılamayacağı iletildi bilginize.

Anladım LinkedIn’e Cem beye sormuştum Aralık sonu gibi dedi birde size sormak istedim

Cevap veriyormu mesaj atınca.