Onayladığım halde bu şekilde kaldı

Merhabalar, telefon üzerinden görüşerek başvuruda bulundum. Başvuru sonrası SMS olarak gelen linkten kimliği yüklememi daha sonra e-devlete girip onay vermemi söylediler, sonra 1 2 saate aranacağımı söylediler ve kapattılar. 3 4 saat oldu arayan olmadı, bende destek talebi açtım ve aradılar ama neden aranmak istediğimi onlarda bana sordular? Bende anlattığımda sorun olmadığını söyleyip kapattılar.

Üzerinden 2 gün geçti fakat hala görseldeki şekilde belgeleri onaylamamışım gibi duruyor ama ben onayladım. Bu durum neden yaşandığını sorduğumda programa geç düştüğü söylendi ancak o kadar geç düşmesi normal midir?

Onay işlemlerini yaptınız ise normal aktivasyon süreci devam ediyordur. Aktivasyon süresi dolana kadar beklemenizi öneririm.

Merhaba @yskaplan , forum profilinize müşteri numaranızı ekleyebilir misiniz? Kontrol edeceğim :rose:

Merhabalar, müşteri numaramı ekledim. Abonelik babamın adına kayıtlı, bilginiz olsun istedim.

@yskaplan, belgeleriniz sisteme yüklenmiş. Başvurunuz yapılmış olup süreç devam etmektedir. Herhangi bir sorun olmaması durumunda 2 ile 6 iş günü içerisinde başvurunuz sonuçlanacak. Şu an bir işlem yapmanıza gerek yok :smiling_face:

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.