Olması gerekenden az indirme hızı ve paket kaybı (GFN)

Herkese iyi günler. Özgür İletişim 100 paketini kullanmaktayım daha abone olalı 1 hafta oldu internetin kendisiyle belli başlı bir sorunum yoktu şu güne kadar ancak bu gün ethernet kablosu takarak indirme hızını test ettim ve sonuçların hem normal hız testi sitelerinde hem de geforce now’da bana söylenen hızdan daha az olduğunu gördüm.
Uygulamanın Teknik Bilgiler kısmına göre indirme hızım 58.97 mbps ancak bu hıza en yakın bir kez 52 mbps gördüm sadece bir kez ondan sonra her denememde ya 20 ya 24 ya 48 oldu ve hiç bir zaman sabit kalmadı.
Bununla beraber geforce now’da “paket kaybı” yüksek gözüküyor.
Bu konuda yapılabilecek bir şey olup olmadığını öğrenmek istiyorum mümkünse.

hocam gfn hakkında bilgim yok maalesef ama hızınız düşükse bir hat değerlerinize bakalım ona göre yorum yapalım hat değerlerinizi atma şansınız var mı?

Merhaba, öncelikle karşılaşmış olduğunuz sorunu bir inceleyelim. Bakalım bir sorun sıkıntı varsa çözüme ulaştıralım.

Ama bunun için bize önce Online İşlemler - TurkNet üzerinden kayıt oluşturun. Arkadaşlarım hizmetinizi ve hat değerlerinizi kontrol etsinler. Size geri dönüş yaparak bilgi vereceklerdir. Bana açacağınız destek kaydınızın numarasını özel mesaj üzerinden iletirseniz bende bu süreç içerisinde size yardımcı olmaya çalışırım.

1 Beğeni