Oim düşük paket hızı öneriyor

İyi günler, hızımı yükseltmek istiyorum. TurkNet Online İşlem Merkezi bana 50 mbit teklif ediyor fakat hattım daha üstünü destekliyor. Paket hızımı 100’e güncellemenizi talep ediyorum, her ne olursa olsun. Ben modem üzerinden gerekli SNR ayarlamaları ile durumu kontrol altına alacağım.

Teorik olarak her 3 mbps artış 1 SNR düşürüyor. Yani hattınızda 15 mbps’lik artış SNR seviyenizi sınıra getireceğinden kopmalar yaşanması muhtemel OİM en mantıklısını söylemiş

Ben durumu kendim gözlemleyip karar vereceğim. O yüzden özellikle hız yükseltmesi istiyorum.

Snr düşürdükçe hatta hiç kopma olmuyor. 0dB ile bile sıkıntısız bağlanabiliyorum. 50 mbit bu durumda aşırı derecede az. En azından 75 tanımlanması çok iyi olur.

@EFG hocam yardımcı olur musunuz lütfen?

Daha yüksek pakete eğer paket değişikliği sayfasında gözükmüyorsa Destek Kaydı açarak geçiş yapabilirsiniz.

Hocam sorun bu zaten, TurkNet Online İşlem Merkezi de bana 50 mbit olarak güncelleyebileceklerini söylüyor. Fakat sorumluluğu kabul edip 100’e çıkaranlar var. Bunu istiyorum zaten.

Destek Kaydı açtığınız zaman hat değerlerinizin ekran görüntüsünü kaydınızın içine ekleyip hattınızın desteklediğini ve istediğiniz paketi yazın. Temsilci sizi aradığı zaman kabul edip etmeyeceğinizi sorduğu zaman onaylarsanız geçişiniz yapılacaktır.

Hat değerlerimi göndermeme rağmen inatla hattımın 50 üstünü göremeyeceği bu şekilde işlem yapılacağı söylendi. Her şeyi düzgün yapmama rağmen bana iç tesisatınız bu kadar destekliyor dedi, bende baktım olmayacak 50 mbit yapın dedim. Bu konuyla alakalı yardımcı olacak varda çok makbule geçer. İş uzamasın diye mecburi kabul ettim.

Biraz inat sonucunda hallettim. Değerlerim gayet iyi.

Resimde tarif ettiğim menüden kayıt açın ve 100 mbit pakete geçiş talep ediyorum yazmanız yeterli olacaktır.