Ödenmemiş Faturanız Bulunmamaktadır Sorunu

Ocak ayının sonunda sabit fiyat kampanyasına katıldım, yani ilk ay çıkan 399TL tutarındaki faturayı ödemem gerekmekte, faturam oluşturuldu son ödeme tarihi de 16 Şubat gözüküyor, fakat faturaya girip ödeme yap tıkladığımda ya da fatura ödeme sayfasına girdiğimde ödenmemiş faturanız bulunmamaktadır demekte. Bankadan sorguladığımda borç gözükmekte. Sistemsel bir sıkıntı var sanırım?

destek kaydı açarak bilgi alabilirsiniz.

Selamlar @Devil, sabit fiyat kampanyası dahil olduğunuz ayı kapsamıyor. Bir sonraki ay geçerli oluyor. Yine de 72105771 numaralı kayıt üzerinden inceleme devam ediyor.

Merhaba, ödemeyi uygulama ve TurkNet Online İşlem Merkezi kullanarak yapamayınca geciktirmemek adına banka uygulaması üzerinden yaptım, faturam bilgisayardan girdiğim TurkNet Online İşlem Merkezi üzerinden ödenmiş gözüküyor ve fatura ödemede borç gözükmüyor, sesli yanıt sisteminde de borcunuz bulunmamaktadır diyor. Fakat telefon uygulamasında anasayfada ödendi şeklinde gözükse de faturalar sekmesine girince ödenmedi, kart veya papara seçeneği çıkmakta. Fakat orada detaylara tıkladığımda yine ödendi şeklinde gözüküyor, sistemsel sanırsam anlam veremedim.

Kontrol gerçekleştirdiğimde ödenmemiş bir faturanız bulunmuyor. Uygulamadaki ekranın güncellenmemiş olmasından kaynaklı bir durum söz konusu olabilir.

Bu konu, son yanıttan 60 dakika sonra otomatik olarak kapatıldı. Yeni yanıtlara artık izin verilmiyor.