O malum dolandırıcı firma

0850 433 51 70 nolu numaradan aranıp adres teyit edip gigafiber için randevunun bugün alınacağı söylendi, ne saçmadır ki şuanda internetim yok. Numarayı istemsizce google üzerinden araştırasım geldi çıkan sonuçlar beni üzdü talep açtım fakat çözüm ne olur bilmiyorum

Talep sonucunda aranıp tt kaynaklı altyapı sorunu olduğunu söylediler. Numaranın da gigafiber için olduğunu söylediler ama numaradan hala şüpheliyim

Selamlar @efka, nasılsınız? umarım iyisinizdir :heart_hands: İnternetinizin olmamasının sebebi bölgenizde gerçekleşen yerel sağlayıcı kaynaklı altyapı arızasıdır. Arızanın gün içerisinde tamamlanması bekleniyor. GigaFiber ile alakalı olarak da temsilcinin bildirimini dikkate alabilirsiniz :raised_back_of_hand:

Bu numara bugünde beni aradı. Saha ekibi numarasımı? adresimiz falan var ellerinde.

Selamlar @Gulnare, bu numara 69422885 numaralı kaydınıza istinaden adresinizi ziyaret edecek ekiplerin numarası.

Bu aboneliğim de iç hat yok. Yinede ekip geliyor. Bu 2. olacak turktelekom ekipleri sağolsun uğramıyor. Direklerde kutularda temassızlık var ama iç hatta yağmur rüzgar alacak yer yok. Yağmur, rüzgarda kesilip duruyor.

Anlıyorum. Gelen ekipler iç tesisatınızı kontrol edecek. Belirttiğiniz alanlarda problem var ise yerel sağlayıcı müdahalesi gerekiyor. Gelen ekipler durumu teyit ettikten sonra konuyu yerel sağlayıcıya aktaracak.