Netspeedten Turknet’e Geçiş

Netspeed’ten TurkNet’e geçiş işlemi yaptım, Netspeed’te internetim bugün 17:00 civarında kapanmış, bana verilen kullanıcı adı ve şifreyi modeme girdim 10 ile başlayan ip adresi veriyor, turk.net internet sitesinden başka adrese girmiyor.

Merhaba, modem kurulumunuzu doğru yaptığınıza emin misiniz?

Eminim uygulamadaki modem kullanıcı adı ve şifresini girdim.

Yardımcı olabilecek bir moderatör yok mudur? TurkNet akşam 21:00 dan sonra kepengi indirip dükkanı kapatıyor mu?

Merhaba OİM uygulaması üzerinden aktivasyonunuz tamamlanmış mı tamamlanmamışsa aktivasyon süreciniz hangi aşamada belirtir misiniz?

1 Beğeni

Tamamlanmamış, ama Netspeed internetimi kesti bizimle ilişiğiniz kesildi, faturanız çıktı diye söyledi.

2 Beğeni

TurkNet tarafında aktivasyon işlemleriniz tamamlandığında modem kurulumu yaparak hizmetinizi kullanmaya başlayabilirsiniz. İss değişikliği işlemleri 4 ile 6 iş günü içinde tamamlanıyor diye biliyorum. Bu arada hayırlı olsun hoşgeldiniz.

2 Beğeni

İnşallah hayırlı olur da, ben şu an internetsiz kaldım Netspeed kapatmış internetimi, aynı anda geçmiyor mu bunlar

Kullanıcı adı ve şifreyi TurkNet Online İşlem Merkezi den bakıyorum. Doğrusu o değil mi?

1 Beğeni

Gelmedi işte mh de ulaşamıyorum. Netspeed interneti ve faturayı kesmiş.

Hocam sabır da bana internetiniz kesilmeyecek dendi.

İnternetiniz TurkNet tarafında aktivasyonu yapılana kadar kullanıcı adı ve şifreyi girseniz dahi çalışmaz. Mobil şebekeler arası geçiş gibi hiç kesinti olmadan geçiş olmuyor ev internetlerinde Turk Telekom tarafında hat ne zaman TurkNet’e açılırsa o zaman bağlantınız sağlanacaktır. O zamana kadar maalesef internetsiz kalıyorsunuz. Aramıza hoş geldiniz :blush:

2 Beğeni

Peki bu süreç çok uzuyor mu?

Benim hizmetim kapandıktan 36 saat sonra TurkNet olarak açılmıştı :innocent: maksimum 1 gün ya da 2 gün sürer diye tahmin ediyorum

1 Beğeni

TurkNet’ten kimse şu an konu ile ilgili bilgi vermiyor, Netspeed interneti kesti hafta sonu internetsiz kaldık. Bu geçiş işlemi arasında internetsiz kalacağımın bilgisi verilmedi, hatta sorduğumda bizim internetimiz aktif olana kadar eski internetinizi kullanabilirsiniz denmişti. Bilseydim yeni abonelikte bulunduğum bölgeye özel kurulum ücreti alınmıyordu, yeni abonelik başlatırdım.

Cevap verseler keşke. Yavaştan pişman olmaya başladım gibi. İnşallah sorunsuz kullanırız da mh ile işimiz olmaz, yoksa işimiz çok zor.

VDSL kullandığım dönemde Superonline dan TurkNet 'e geçmiştim. İnternetin kesilio turknetin aktif olduğunu bile anlamadım. Modeme yeni kullanici adı ve şifre bile otomatik tanımlanmıştı. Süreç değişmiş demek ki.

Yaklaşık 4 ay önce millenicom dan türk net e geçtim hiç kesinti yaşamadan sağolsun TurkNet geçiş işlemlerimi tamamlamıştı.

Valla kimsenin haberi yok bizim geçiş işleminden, aktivasyonda bir arkadaş var kendinden geçmiş bir şekilde konuşuyor, konuştuğundan bir şey de anlamıyorum. Bugün sözde geri dönüş yapılacak ama yapılmadı. Akşam saatlerine kadar dönüş olmazsa Netspeed’e yeniden yeni abonelik için başvuracağım.

Merhaba

Hafta sonuna denk geldiği için k.b