Nedir Bu Keenetic Modem Olan İlgi? Alınmalı mı Alınmamalı mı?

Merhaba, Başlıkta da görüldüğü gibi bu keenetic modeme olan ilgi nedir? Niye bu kadar çok tercih ediliyor. Başka modemlere göre performansı nasıl? İlla keenetic mi alınmalı ? Yoksa TP-Link alınabilir mi? Keenetic dışında farklı modem önerilerine açığım.

Merhaba, şahsen keenetic modem kullanıyorum ve memnunum. Asus vb. modem kullanan kullanıcılarda çokça sorunlar gördüm. Eğer modem alacaksanız keenetic markasını gönül rahatlığıyla şansen önerebilirim.

3 Beğeni

Hangi modelini kullanıyorsunuz ?

Ben Extra DSL modelini kullanıyorum ve gayet memnunum ama daha üst modellerini de önerebilirim size.

1 Beğeni

Extra DSL mi almak mantıklı Hero DSL mi? Dolar kurundan dolayı Hero biraz pahalı geçen gün 925’tl iken sipariş vermiştim sonradan iptal ettim. iptal ettikten sonra 1.100 küsür tl oldu :smiley:

Altyapınız kaç mbit destekliyor ve kullanım amacınız nedir? Normal bir kullanıcı mısınız yoksa ileri seviye cihazın tüm özelliklerini kullanacak mısınız?

1 Beğeni

1.5 sene extra dsl kullandım.

Şuanda Bridge modda tdw9970 + keenetic giga router ı kullanıyorum.

Extra dsl den de memnundum, şuanki ikilidende memnunum.

1 Beğeni

İleriye dönük olması sebebiyle hero dsl

1 Beğeni

hocam altyapım 100 mbps kaldırıyor. Kullanım amacı bireysel/ev kullanımı için. Tüm özelliklerini derken tam olarak neyi kastediyorsunuz.

bridge modda giga router’da 5ghz modunu kullanabiliyor musunuz ?=

Evet neden kullanamayım

9970 bridge modda, ethernet ile interneti giga ya veriyor. Giga nin etinden sütünden dibine kadar faydalanıyorum

Hocam her modelin farklı teknik özelliği var detaylı incelemek isterseniz Keenetic sitesinden cihaz içindeki uygulamaların listesini de bulabilirsiniz. Normal bir ev kullanıcısı için Keenetic tavsiye etmiyorum sebep olarak farklı kombinasyonlarla daha f/p kullanım sağlayacağınız senaryolar mevcut. Benim tavsiyem, mevcuttaki modeminizde teknik bir sıkıntı yok ise yeni modem almanıza gerek yok. Boşa masraf… Modemin yanına Xiaomi mi router 4a giga modelini takarak hem 2.4 hem de 5 ghz bandında kapsama alanını genişletebilirsiniz. F/p bir cihaz pişman etmez. Ama nihayetinde karar sizin :slight_smile:

1 Beğeni

Şuan halihazırda archer vr300 kullanmaktayım. Yoğun kullanım olmasa bile biraz ısınıyor.

Kalorifer yanına veyahut sıcaklık yayan bir cihazın yanında kullanmadığınız sürece bir şey olmaz üretim aşamasında tüm bunlar test edilerek satışa çıkıyor bütün bu ürünler ısınması performansı düşürmüyorsa bir problem teşkil etmez hocam. Kapsama alanı genişletme düşünceniz var ise dediğim router ile işinizi fazlasıyla görebilirsiniz.

1 Beğeni

Keenetic Hero DSL modemini güncellik olarak ileriye dönük olarak kullanabilirsiniz yani Extra DSL yerine Hero modelini almanızı önerebilirim çünkü Hero modeli yeni.

Modem alacaksanız Hero DSL alabilirsiniz.

1 Beğeni

teşekkürler (20 karakter)

1 Beğeni

Modem almak mı mantıklı yoksa router alıp kullanmak mı?

Fiyat politikasını bu şekilde sürdürdüğü sürece tercih listemde olmayacak bir marka :person_shrugging:

4 Beğeni

Fiyat politikası marka değil başka sebeplerden dolayı yüksek ama o konulara girersek konu başka yerlere gelecek :smile:

1 Beğeni

Seni görünce koskoca mazi aklıma geliyor ve gülüyorum :smiley: :smiley:

1 Beğeni